POBEDILI PARTIZAN I "POLETELI": "Žuto-plavi" nakon odlično odrađenih priprema dočekuju svoj debi u evropskim takmičenjima

V.M.

11. 07. 2024. u 09:00

U prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija fudbaleri Brava će ugostiti Konas Kvej nomadse na "Športnom parku Šiška" u Ljubljani.

ПОБЕДИЛИ ПАРТИЗАН И ПОЛЕТЕЛИ: Жуто-плави након одлично одрађених припрема дочекују свој деби у европским такмичењима

Profimedia

Zauzevši četvrto mesto na tabeli slovenačkog prvenstva prošle sezone, domaćini su obezbedili prvo igranje u evropskim takmičenjima u istoriji kluba. To je veliki uspeh za Bravo, a kako su odigrali pripreme, sa razlogom su favoriti da prođu u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Na pripremama su odigrali tri utakmice, prvo su savladali Partizan s rezultatom 2:1, a nakon toga su bili bolji od Trnave (3:1), dok su pre šest dana remizirali sa MTK (0:0).

Izgledali su veoma dobro na tim mečevima, a razlog za to može biti što su sačuvali veliki broj fudbalera iz prošle sezone, nije bilo mnogo promena, tako da su igrači uigrani i dobro se razumeju.

Za rivala će imati Konas Kvej koji je prošle godine "pobedio" u tradicionalnoj trci za drugo mesto velškog prvenstva, pošto je prvo pripalo neprikosnovenom TNS-u.

Ra razliku od Brava, gosti nisu imali neke ozbiljnije pripreme, odigrali su samo dva meča i na njima su upisali po pobedu i poraz. Bili su bolji od Flint mauntena (4:3), a savladao ih je Karnarvon (2:3).

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)