"ELEGANTNIMA" JE PREDNOST ŠTO SU U TAKMIČARSKOM POGONU, ALI: Gosti su sjajno odradili pripreme i sa dosta samopouzdanja dolaze u Boras

V.M.

11. 07. 2024. u 09:55

FUDBALERI Elfsborga će na startu kvalifikacija za Ligu Evrope ugostiti Pafos na "Boras areni" (19.00).

ЕЛЕГАНТНИМА ЈЕ ПРЕДНОСТ ШТО СУ У ТАКМИЧАРСКОМ ПОГОНУ, АЛИ: Гости су сјајно одрадили припреме и са доста самопоуздања долазе у Борас

Foto: Profimedia

Vicešampion Švedske nije započeo ovu sezonu u dobrom ritmu, posle 14 odigranih utakmica u domaćem prvenstvu i nalazi se na slabašnoj sedmoj poziciji, što je veliki pad u odnosu na prošlu godinu.

Ipak, sredinom juna je imao malu pauzu koja mu je očigledno dobro poslužila da "napuni baterije" jer se posle nje vratio na pobedničke staze. Proteklog vikenda ubedljivo je savladao Bromapojkarnu rezultatom 3:0 i tako podigao atmosferu u ekipi pred početak evropskih kvalifikacija.

To što su već dugo u takmičarskom pogonu je velika prednost za "elegantne" koji će večeras imati ozbiljnog protivnika u vidu Pafosa koji je odlično odradio pripreme i u dobrom ritmu dolazi na "Boras arenu".

Kiparski predstavnik je na pripremama odigrao četiri utakmica na kojima je upisao tri pobede uz remi, a posebno je impresivno što je na tim mečevima primio samo jedan gol.

S obzirom na to da su igrali protiv jakih protivnika kao što su Legija i Panatinaikos, imaju pravo da se nadaju dobrom rezultatu na večerašnjem susretu, pogotovo ako na visini zadatka bude defanziva koja je blistala na pomenutim pripremama.

Zbog slabih nastupa u domaćem prvenstvu Elfsborg je smenio trenera, još mu nije našao zamenu, očigledno je da ekipa nije u dobroj situaciji i verujemo da Pafos to može iskoristiti i obezbediti dobar rezultat pred revanš na Kipru.

NAŠ TIP: X2 (kvota 2,03)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POSLE MEČA NAŠAO PROVOKATORA! Evo šta je Novak učinio kada se završio derbi sa Nadalom na Olimpijskim igrama!