LIJEPAJA ZALUTALA U EVROPU: Šampion Farskih Ostrva apsolutni favorit u Letoniji

O. M.

11. 07. 2024. u 11:15

LETONSKA Lijepaja dočekuje farski Vikingur u prvom pretkolu Lige konferencija, u ne baš dobrom raspoloženju.

ЛИЈЕПАЈА ЗАЛУТАЛА У ЕВРОПУ: Шампион Фарских Острва апсолутни фаворит у Летонији

Foto: Profimedia

Naime, domaćin je zakovan za dno letonske prve lige i nalazi se u seriji loših rezultata a u goste im dolazi aktuelni šampion i lider novog prvenstva Farskih Ostrva Vikingur, koji je u seriji od pet pobeda i to bez primljenog gola.

Lijepaja inače nije na terenu izborila plasman u evrokupove. Upali su kao laki luzeri pošto je Valmiera odbijena za evrolicencu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Njihovi evropski pohodi, a ovo im je sedmi u tek deset godina postojanja kluba, uglavnom su se završavali već na prvoj, ređe na drugoj stepenici. 

Najbliže trećem pretkolu bili su u sezoni 2021/22. kada ih je sofijski CSKA izbacio tek posle penala u Ligi konferencija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Slična situacija u evrokupovima je i sa Vikingurom, ali njihova forma u domaćem prvenstvu kao i popularnost fudbala u Letoniji i na Farskim Ostrvima jasno ukazuje na to da su "vikinzi" favoriti u ovom dvomeču, pa su i u Letoniji bliže pobedi.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,13)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki tim snova dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki "tim snova" dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Sjedinjenih Američkih Država sa 105:79 u poslednjem meču turnira u Abu Dabiju, čime su "orlovi" zauzeli poslednje, treće mesto, sa dva poraza. Amerikanci su prvi sa 2-0, a Australija, koja je u utorak pobedila ekipu selektora Svetislava Pešića, druga sa 1:1. Narednu, poslednju proveru pred Olimpijske igre, naša nacionalna selekcija, koja je i ovoga puta nastupila bez (izgleda povređenog) kapitena, Bogdana Bogdanovića, igra u Beogradu 21. jula protiv Japana u Beogradskoj areni.

17. 07. 2024. u 19:58 >> 19:00

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!