LISICE NE PREPUŠTAJU NI BOD NA SVOM TERENU: Kruzeiro ide na devetu uzastopnu pobedu kod kuće u svim takmičenjima

O. M.

13. 07. 2024. u 08:05

Kruzeiro dočekuje ekipu Bragantina u 17. kolu brazilske Serije A. Meč se igra na stadionu "Governador Magaljes Pinto" u subotu.

ЛИСИЦЕ НЕ ПРЕПУШТАЈУ НИ БОД НА СВОМ ТЕРЕНУ: Крузеиро иде на девету узастопну победу код куће у свим такмичењима

Foto: Profimedia

Kruzeiro je jedan od dva kluba u Brazilu sa 100 odstotnim učinkom kod kuće koji će nastojati da održe protiv Bragantina

Domaća ekipa ulazi u meč i sa željom da nastavi mini-seriju od dve pobede, dok gosti dolaze posle vezanih pobed, poraza i neodlučene. Taj obrazac, bez ikakve konzistentnosti u rezultatima, Bragantina prati od početka sezone. Pobeda-poraz-pobeda-poraz-nerešeno-poraz-pobeda, tako otprilike izgleda niz Bragantina u Seriji A ove sezone.

Savršenu proporciju od po pet pobeda, remija i poraza kvari što su "ukrali" jednu pobedu, nedavno su posle preokreta savladali Vitoriju sa 2:1.

Kruzeiro bi bio glavni kandidat za titulu kada bi uspeli da na gostovanjima bar delimično isprate rezultate od kuće.

Iako "lisice" nisu daleko od prvog Botafoga – imaju sedam bodova zaostatka i utakmicu manje – ova nedoslednost kluba iz Belo Horizontea verovatno će ih koštati titule, a možda i plasmana u Kopa libertadores.

Na devet gostovanja imaju sam odve pobede, uz gol-razliku 6:13. A kod kuće - šest od šest, 18 bodova i gol-razlika 15:4!

Manje, po tri, primili su samo Žuventude i Baija, koja ima jedina bolji skor od Kruzeira, sedam od sedam, a večeras i oni igraju kod kuće, protiv Kujabe.

Bragantino se suočava sa teškim zadatkom u pokušavaju da spreči domaćina na putu popravljanja ovog rekorda.

Oni su ove sezone u gostima ostvarili samo jednu pobedu, 2:0 protiv Gremija početkom juna. Od tada nisu uspeli da sačuvaju mrežu ni na jednoj utakmici a osvojili su samo jedan bod, protiv Kujabe koja je već neko vreme u krizi rezultata. 

Nasuprot tome, Bragantino je u nizu od tri pobede na svom terenu, ali šta im to vredi kada večeras gostuju nemilosrdnim domaćinima. Zato, ništa osim trijumfa Kruzeira večeras ne dolazi u obzir.

Pomislili biste da u takvom odnosu snaga kvota na domaćina ne može bit iprimamljiva ali biste u tom slučaju pogrešili, jer ona iznosi vrlo primamljivih 2,05. Možda je na bukmejkere uticao ishod poslednjeg susreta ovih dveju ekipa u Belo Horizonteu, koji je završio bez golova. ali, i opcija NG plaća solidnih 1,83. U kombinaciji ova dva znaka, koju preporučujemo hrabrijim igračima, to je više nego jakih, 3,10

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)
Predlog za hrabrije: 1&NG (kvota 3,10)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI MILORAD ČAVIĆ?! Majkl Felps: Sva olimpijska zlata u Pekingu sam osvajao protiv dopingovanih!