"BOEME" DRMA KRIZA REZULTATA: Slajgo ostaje neporažen na "Dejlimontu"

O. M.

12. 07. 2024. u 12:00

BOHEMIJANS dočekuje Slajgo roverse, u petak od 20.45 u okviru 24. kola irske Premijer divizije, na stadionu "Dejlimont park".

БОЕМЕ ДРМА КРИЗА РЕЗУЛТАТА: Слајго остаје непоражен на Дејлимонту

Profimedia

Domaćini su trenutno na osmom mestu, dok su gosti šesti, a razlika između njih je pet bodova, s tim što Slajgo ima dve utakmice više.

Bohemijans je, uprkos seriji loših rezultata i mestu odmah iznad onog koje vodi u baraž, prilično bezbrižan jer ima sedam bodova više i dva meča manje od devetoplasiranog Dandoka. Slajgo zaostaje prilično velikih šest bodova za trećim mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

moglo bi se reći da je Bohemijans samo na prvi pogled u težoj situacviji a zapravo ima prednost u odnosu na Slajgo, što je možda i tačno, ali je krajnje vreme da se prekine serija loših rezultata, ako ne žele "cigani" da i po procentu uspešnosti padnu na dno.

Nadu da će se baš to i desiti navijači vide u činjenici da je jedina pobeda njihovih ljubimaca u poslednjih 10 kola došla upravo protiv današnjeg rivala. Bilo je 3:0 i to na terenu Slajga.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ali, Slajgo je posle dva poraza upisao dve pobede i to protiv jakih ekipa, šampiona Šamroka i trenutno drugoplasiranog Deri sitija. ovako dobra forma ne može se ignorisati i zato bi bilo pametno u ovom meču izbeći "keca".

NAŠ TIP: X2&0-4 (kvota 2,21)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)