ZANIMLJIVA BORBA ZA TITULU SE NASTAVLJA: Gradski rivali ne znaju za poraz od starta sezone!

V.M.

13. 07. 2024. u 09:15

FUDBALERI Šangaj šenhue će danas imati priliku da smanje zaostatak za vodećim Portom na samo dva boda kada budu ugostili Čengčuen u 13.35 na "Šangaj stadionu".

ЗАНИМЉИВА БОРБА ЗА ТИТУЛУ СЕ НАСТАВЉА: Градски ривали не знају за пораз од старта сезоне!

Foto: Profimedia

Veoma zanimljiva borba za titulu u Kini se nastavlja, a u samom centru iste nalaze se šangajski rivali Šenhua i Port. Obe ekipe se nalaze u sjajnim formama, ne znaju za poraz nakon 18 odigranih kola i trenutno ih deli samo pet bodova, mada treba napomenuti da je prvoplasirani Port odigrao meč više.

Priliku da taj zaostatak smanji, Šenhua će imati danas pred svojim navijačima protiv Čengčuena koji se nalazi na sredini tabele, mada iako je deseti ima samo četiri boda više od Nantonga koji je prvi tim ispod crte.

Što se tiče forme, ona je debelo na strani domaćina, "Cvet Šangaja" je vezala tri pobede uoči ovog susreta, dok je gostujući sastav takođe u dobrom ritmu, doduše ne isto kao Šenhua, ali je neporažen na tri uzastopna meča na kojima je sakupio pet bodova.

Čengčuen se ove sezone pretplatio na remije, odigrao ih je čak šest i jedino je Meižu Haka više puta od njega remizirala, tako da je pokazao da može biti tvrd orah ukoliko dobro otvori utakmicu.

Ipak, Šenhua ima jedan od najboljih napada kineskog prvenstva sa 41 postignutim golom i staviće na ozbiljan test gostujuću defanzivu koja sigurno nije bolja od njene, jer je domaći tim primio samo šest golova na 18 odigranih utakmica.

U prvom delu sezone "šanjaski cvet" je savladao današnjeg (2:1), a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!