JEDAN NIZ ĆE BITI PREKINUT: Šandong ne zna za trijumf na četiri vezana ligaška meča, ali današnjeg rivala redovno pobeđuje

V.M.

13. 07. 2024. u 09:50

U okviru 19. kola kineske Superlige, Šandong taišan će ugostiti Cindao Hainu na "Stadionu Olimpijskog sportskog centra Đinan" (13.35).

ЈЕДАН НИЗ ЋЕ БИТИ ПРЕКИНУТ: Шандонг не зна за тријумф на четири везана лигашка меча, али данашњег ривала редовно побеђује

Foto: Profimedia

Domaći tim se nalazi u velikom padu forme, ne zna za pobedu na četiri vezane utakmice i nalazi se u seriji od dva vezana poraza, pa i ne čudi što je pao na šesto mesto na tabeli.

Kako prve dve pozicije pripadaju neprikosnovenim šangajskim rivalima Šenhui i Portu, jedino preostalo mesto koje vodi u međunarodna takmičenja je treće koje trenutno drži Čengdu sa čak 11 poena prednosti u odnosu na Šandong koji mora da prekine seriju slabih rezultata kako bi imao ikakve šanse da ga sustigne.

Očigledno je da nešto "ne štima" u redovima domaćina, a najbolji primer toga videli smo pre nekoliko dana kada ga je Šangah šenhua "ponizila" s 6:0.

Sa druge strane, drugačija je situacija kod Cindaoo koji je ostvario tri pobede na poslednjih pet utakmica i tako pobegao iz zone ispadanja. Nešto je "klikulo" u redovima gostujućeg sastava koji je u naletu, a to je pokazao pokazao proteklog vikenda kada je savladao gradskog rivala Vest koust rezultatom 3:1.

Ono što je bitno za njega je da sada ima pet bodova više od ekipa iz zone ispadanja, ali i dalje ne sme sebi dozvoliti da dođe do opuštanja kako se ponovo ne bi našao u opasnosti.

Tradicija međuosbnih duela je na strani Šandonga koji je vezao šest pobeda nad Cindaoom, ali mi verujemo da je došlo vreme da se ta serija prekine i očekujemo da razigrani gost izbori bar bod na ovom meču.

NAŠ TIP: X2 (kvota 2,32)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

Košarka je danas u centru pažnje. Tačnije, Srbija i Amerika. Olimpijske igre u Parizu su dočekale veliki derbi, iako je "tek" polufinale. Košarkaška reprezentacija Srbije za rivala ima moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

08. 08. 2024. u 16:44

Komentari (0)

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!