VELIKI IGRAČI GOVORE NA TERENU: Učitelj Kejn "deli lekciju" mlađanom Olmu

V.M.

14. 07. 2024. u 13:00

JEDAN od najboljih fudbaler današanjice spreman je da odgovori na "opasku" mladog Olma koji se osilio dobrim partijama na Euru i dao sebi za pravo da pre finale najavi kako će produžiti "kletvu" Harija Kejna što mu se dobrano može obiti o glavu, kao što smo već videli na pripremu Rabio i Jamala.

ВЕЛИКИ ИГРАЧИ ГОВОРЕ НА ТЕРЕНУ: Учитељ Кејн дели лекцију млађаном Олму

FOTO: Tanjug/AP

Od samog starta karijere Harija Kejna jasno je bilo da se radi o neverovatnom napadaču, prvo u dresu Totenhema, a sada Bajerna tresao je mreže kao od šale i stekao epitet jednog od najboljih fudbaler današnjice.

Ipak, ono što je velika "mrlja" na njegovoj karijeri je to što nikada nije osvojio nijedan trofej, iako je bio u nekoliko finala nikad nije uspeo da pobedi u njima i proglašen je "malerom" od strane fanova širom sveta.

Ta "buka" da je maler se dodatno pojačala pošto u svojoj debitantskoj sezoni sa Bajernom nije osvojio nijedan trofej, a to je iskoristio i španski reprezentativac Dani Olmo koji ga je sa Lajpcigom pobedio u Superkupu i najavio da će produžiti "kletvu" kapitena Engleske na večerašnjem finalu.

Kejna je sigurno "pecnula" ovaj opaska bivšeg igrača Dinama iz Zagreba, ali engleski fudbaler je poznat kao neko ko ne priča po medijima već na terenu i verujemo da će mu odgovoriti u stilu.

Iako je postigao samo dva gola u dosadašnjem toku Eura, to su bili veoma značajni pogoci, pobedonosni protiv Slovačke i onaj koji ih je vratio u igru protiv Holanđanja kada je bio precizan sa bele tačke nakon što je sam iznudio jedanaesterac.

Takođe, bio je precizan u penal seriji protiv Švajcaraca u četvrtfinalu, tako da je tresao mrežu u svakom meču nokaut faze do sada, mada mu se doduše taj penal ne računa u broj datih golova na Euru.

Ofanzivni stil igre Španaca bi trebao da odgovara Kejnu jer će biti više prostora za igru, videlo se protiv Holanđana da mu paše takav fudbal i očekujemo da večeras "utiša" Danija Olma i postigne bar jedan gol u finalu.

NAŠ TIP: Hari Kejn +0,5 (kvota 3,15)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)