MIRIŠE NA NEŠTO POSEBNO: Junajted sa ozbiljnim ambicijama započinje pripreme za nadolazeću sezonu

V.M.

15. 07. 2024. u 10:10

FUDBALERI Mančester junajteda započinju pripreme za iduću sezonu, a prvi protivnik biće im Rozenborg sa kojim se sastaju na "Lerkendal stadionu" u Trondhajmu (18.00).

МИРИШЕ НА НЕШТО ПОСЕБНО: Јунајтед са озбиљним амбицијама започиње припреме за надолазећу сезону

Foto Profimedia

Iako je imao dosta razočaravajuću sezonu, Mančester junajted ju je završio osvajanjem FA kupa pobedivši Mančester siti u finalu s rezultatom 2:1. Taj trijumf je dobrano podigao atmosferu u klubu, uprava je odlučila da zadrži Erika ten Haga na klupi, a uz to mu je dala potpunu podršku i odrešene ruke na "letnjoj pijaci".

Prvo pojačanje holandskog stručnjaka ovog leta je njegov zemljak Džošua Zirkze, doskorašnji centrafor Bolonje koji je imao sjajnu godinu u kojoj je osigurao timu sa "Renato Dal'are" debi u Ligi šampiona.

Pored njega šuška se da je blizu još jedan holandski reprezentativac, Matajs de Liht, koji je svojevremeno pod trenerskom palicom Ten Haga pružao najbolje partije u karijeri u dresu Ajaksa.

Ono što je bitno je to da je Ten Hag ponovo pridobio navijače na svoju stranu, atmosfera u klubu je odlična i deluje da bi ove sezone stvarno mogli da naprave iskorak i napadnu sam vrh tabele Premijer lige.

Pripreme će početi protiv Rozenborga koji nije sila u norveškom fudbalu kakva je nekada bio, ali uveliko je u takmičarskom pogonu i može biti dobar protivnik za ovu fazu priprema.

Očekujemo da Junajted igra nešto ofanzivnije ove godine, da napadački bude raspoloženiji i zbog toga predlažemo golove na ovom susretu.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,48)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)