VERUJEMO U TRADICIJU: Kada igra AIK, to znači da će biti pogodaka

V.M.

15. 07. 2024. u 10:36

U okviru 14. kola švedske Alsvenaken lige fudbaleri Halmstada će ugostiti AIK na "Ojrans valu" (19.00).

ВЕРУЈЕМО У ТРАДИЦИЈУ: Када игра АИК, то значи да ће бити погодака

Foto: Profimedia

Domaćini su dobro započeli sezonu, ostvarili su četiri pobede na uvodnih šest utakmica i delovali su odlično na terenu, međutim, nakon toga je usledio veliki pad.

Na narednih sedam mečeva doživeli su čak pet poraza i pali su na deveto mesto tabele Alsvenaken lige koje drži sa 18 sakupljenih bodova.

Ono što je zanimljivo za Halmstad je to da nije odigrao nijedan remi za sada i jedini je tim u ligi bez nerešenog rezultata.

Takođe, 12 od svojih 18 bodova osvojio je kod kuće na "Ojrans valu", tako da je u pitanju domaćinska ekipa koja će biti težak zadatak za AIK koji je u veoma lošoj formi.

Izgubili su četiri od poslednjih pet utakmica i na taj način su "upropastili" dobar početak sezone i trenutno su 12. na tabeli sa tri boda više od Kalmara koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-aut.

Zbog tih loših rezultata, uprava dvanaestostrukog šampiona se odlučila za rotaciju na klupi. Ekipu je napustio trener Hening Berg zbog nesuglasica, a na njegovo mesto doveden je Henok Goitoma.

Ono što treba naglasiti je to da AIK posebno loše igra na strani, nema nijednu pobedu u gostima, a uz to je primio čak 20 golova na šest utakmica i doživeo četiri poraza.

Prošle sezone ovi timovi su odigrali dva ujednačena meča, u Halmstadu je slavio domaćin rezultatom 2:1, dok je u Solni podeljen plen, 1:1.

Igra GG je bila prolazna na minulih pet ligaških mečeva AIK-a i tipujemo da će se taj niz nastaviti.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE "PROKLETA JE AMERIKA": NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je - pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!