DEBI CRNOGORSKOG TIMA U LIGI ŠAMPIONA ĆE BITI KRATKOG DAHA: Velški velikan sa velikom zalihom dolazi u Podgoricu

Novosti online

16. 07. 2024. u 07:45

FUDBALERI crnogorskog šampiona Dečića će pokušati da urade "nemoguće" i nadoknade tri gola zaostatka protiv TNS-a u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

ДЕБИ ЦРНОГОРСКОГ ТИМА У ЛИГИ ШАМПИОНА ЋЕ БИТИ КРАТКОГ ДАХА: Велшки великан са великом залихом долази у Подгорицу

Profimedia

Pre sedam dana u Velsu, TNS je pokazao klasu i potvrdio predviđanja da je kvalitetniji tim od Dečića. Otvorio je jako meč, vodio sa 3:0 posle 40 minuta igre, tako da je pitanje pobednika već bilo rešeno na poluvremenu.

U drugom delu igre viđena je dosta mirnija igra, Velšani nisu hteli da se zaleću, zadovoljili su se pobedom rezultatom 3:0 i prioriet im je bio na tome da ne prime nijedan gol što su i uspeli da učine.

Večeras su takođe favoriti po kladionicama i Crnogorcima će biti potrebno pravo čudo da dođu do velikog preokreta, s ozbirom da na prvom meču nisu dali nijedan gol.

Što se tiče samih ekipa, TNS je pre ovog dvomeča odradio ozbiljne pripreme, dobrano se spremao za start sezone i odigrao je čak osam prijateljskih utakmica na kojima je ostvario šest pobeda.

Iako je redovno šampion Velsa, gostujući tim od 2022. godine nije slavio ni u jednom kvalifikacionom dvomeču, tako da ima večeras ima izglednu priliku da prekine crni niz.

Takođe, vredi istaći i to da je im je pobeda pre sedam dana bila prva u kvalifikacijama za Ligu šampiona još od 2020. godine kada su savladali predstavnika nepostojeće države Feronikeli iz srpskog grada Glogovca na Kosovu i Metohiji.

Sa druge strane, Dečiću je ovo debi u kvalifikacijama za Ligu šampiona pošto je prošle godine po prvi put u svojoj istoriji osvojio titulu prvaka Crne gore.

Ali, njemu ovo neće biti debi u Evropi. Prethodne dve sezone predstavljali su Crnu Goru u Ligi konferencija, mada su oba puta zaustavljani na prvoj prepreci, tako da se ne mogu pohvaliti uspehom na međunarodnoj sceni.

Težak je zadatak pred četom Milorada Pekovića jer večeras moraju juriti tri gola zaostatka, a po prikazanom na prvoj utakmici šanse da uspeju to da nadoknade su minimalne.

Što se tiče izostanaka, nema većih problema ni sa jedne ni sa druge strane, tako da će menadžeri imati najjače sastave na raspolaganju.

Pošto domaćin mora da juri veliki zaostak očekujemo otvorenu utakmicu  sa dosta golova, pogotovo jer je TNS na prvom meču pokazao da i te kako zna da pronađe put do mreže Dečića.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!