MREŽE ĆE MIROVATI: Današnji rivali još nisu namestili "nišanske sprave"

V.M.

16. 07. 2024. u 09:15

FUDBALERI Linkoln red impsa će ugostiti Hamrun u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Gibraltarski šampion je slavio sa 1:0 u Malti, tako da će danas pred svojim navijačima braniti vredan gol prednosti.

МРЕЖЕ ЋЕ МИРОВАТИ: Данашњи ривали још нису наместили нишанске справе

Foto: Profimedia

Pre sedam dana smo gledali dosta zanimljivu utakmicu, iako je viđen samo jedan gol, stvoren je veliki broj šansi, oba tima su dobila po crveni karton, a pobednički pogodak postigao je Itan Brit u 38. minutu.

Zbog tog gola Linkoln je favorit da prođe dalje i po prvi put nakon tri godine prođe u drugu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U pitanju je ekipa koja redovno igra kvalifikacije za evropska takmičenja, osvojili su gibraltarsko prvenstvo čak 22 puta, tako će i iskustvo večeras biti na strani domaćina.

Sa druge strane, Hamrun nikada do sada u svojoj istoriji nije prošao prvo kolo kvalifikacija za najeltnijije evropsko takmičenje, iako je čak deset puta osvajao malteško prvenstvo.

Nijednom od ovih timova nije počelo domaće prvenstvo, nisu u takmičarskom pogonu, nisu još namestili nišanske sprave, pa i ne čudi što je pao samo jedan gol na prvom susretu, a mi očekujemo da i večeras "mreže miruju" na "Evropa point stadionu".

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)