SLOVENAČKI ŠAMPION JE U NALETU: "Grofovi" su napadački veoma raspoloženi

V.M.

16. 07. 2024. u 09:34

SLOVENAČKI šampion Celje je u prvom susretu dvomeča pobedio Floru s rezultatom 5:0, tako da današnji revanš nema preveliki takmičarski značaj, domaćin samo matematički nije osigurao plasman u drugu fazu.

СЛОВЕНАЧКИ ШАМПИОН ЈЕ У НАЛЕТУ: Грофови су нападачки веома расположени

Profimedia

Pre samog starta ovog dvomeča bilo je jasno da je Celje bolja ekipa, a to je samo potvrđeno u Estoniji pre sedam dana kada je slovački šampion više nego ubedljivo slavio. Dominirao je tokom čitavog meča, a pitanje pobednika bilo je rešeno kada je na poluvremenu vodio s 3:0, uprkos tome što je promašio penal u 21. minutu.

Popularni "grofovi" su defintivno tim u usponu, u poslednjih par godina su postali redovan konkurent za titulu u Sloveniji, a sada će gotovo sigurno po drugi put u svojoj istoriji zaigrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sa druge strane, dan nakon poraza na prvom susretu menadžer Norbert Hut je podneo ostavku, a kako uprava još nije pronašla trajnu zamenu, ekipu će večeras voditi doskorašnji trener omladinaca Tavi Vik.

Pored razočaravajućeg poraza od Celja, gostima ne ide dobro ni u domaćem prvenstvu gde su trenutno treći i zaostaju velikih 15 bodova za vodećom Levadijom.

Ukoliko se ne desi veliko čudo, Flora će se "spustiti" u kvalifikacije za Ligu konferencija gde će izvesno igrati sa Virtusom koji danas juri šest golova zaostatka protiv FKSB-a.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)