SINGL ZA GOLOVE IZ KAZAHSTANA: Srbin je najbolji strelac Tobola, koji nema šta da izgubi pred svojim navijačima

O. M.

18. 07. 2024. u 08:00

TOBOL i Ružomberok sastaju se u četvrtak u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica se igra na "Centralnom stadionu" sa početkom u 17 časova.

СИНГЛ ЗА ГОЛОВЕ ИЗ КАЗАХСТАНА: Србин је најбољи стрелац Тобола, који нема шта да изгуби пред својим навијачима

Foto: Profimedia

Fudbaleri Tobole odigrali su katastrofalno u prvom meču. Izgubili su kao gosti sa 5:2 u prvom meču prošle nedelje u Slovačkoj, tako da su veoma blizu eliminacije već na početku kvalifikacija.

Iako su već u devetom minutu poveli sa 1:0, do kraja prvog poluvremena primili su tri gola. Posle prvih 45 minuta imali su još uvek aktivan rezultat 2:3, ali nivo koncentracije im je značajno opao u završnoj fazi meča i primili su još dva gola u poslednjih 15 minuta.

Strelci za Tobol na ovom meču bili su David Henen i Igor Ivanović. Srpski fudbaler je najbolji strelac Tobola u šampionatu Kazahstana sa četiri postignuta gola.

Pokazali su karakter fudbaleri Ružomberoka jer nisu gubili glavu nakon što su gosti poveli sa 1:0.  

Trener Smetana posebno može da se pohvali činjenicom da su čak četiri igrača postigla bar jedan gol u prvoj zvaničnoj utakmici u novoj sezoni.

Tobol nema šta da izgubi pred svojim navijačima, tako da se može očekivati totalna ofanziva, a to znači i nove prilike za Ružomberok. To opet znači da će biti golova u Kazahstanu.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,67)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NE PROPUSTITE NOVU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki tim snova dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki "tim snova" dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Sjedinjenih Američkih Država sa 105:79 u poslednjem meču turnira u Abu Dabiju, čime su "orlovi" zauzeli poslednje, treće mesto, sa dva poraza. Amerikanci su prvi sa 2-0, a Australija, koja je u utorak pobedila ekipu selektora Svetislava Pešića, druga sa 1:1. Narednu, poslednju proveru pred Olimpijske igre, naša nacionalna selekcija, koja je i ovoga puta nastupila bez (izgleda povređenog) kapitena, Bogdana Bogdanovića, igra u Beogradu 21. jula protiv Japana u Beogradskoj areni.

17. 07. 2024. u 19:58 >> 19:00

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev