JURI SE DEVETA POBEDA U NIZU: Ekipa iz prestonice je u strašnom naletu

V.M.

18. 07. 2024. u 10:27

FUDBALERI Levadije su vezali osam pobeda u svim takmičenjima, a večeras će u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija ugostiti Šjauljaj koji je pre sedam dana savladao s 2:0 (18.00).

ЈУРИ СЕ ДЕВЕТА ПОБЕДА У НИЗУ: Екипа из престонице је у страшном налету

Profimedia

Letonski šampion se nalazi u sjajnoj formi, odlično igra u domaćem prvenstvu gde je ubedljivo prvi na tabeli sa 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Kalju.

Te odlične nastupe preneo i ja na start kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto je prošle nedelje ubedljivo nadigrao litvanski Šjauljaj u gostima. Dominirao je tokom čitavog susreta, imao je veći posed lopte i uputio čak 29 šuteva ka golu protivnika od kojih su dva pronašla put do mreže.

Prvo ju je zatresao Musaba u sedmom, a zatim i Felipe Felisio u 23. minutu, tako da je na poluvremenu već postavljen konačan rezultat (2:0).

Sa druge strane, Šjauljaj je peti u litvanskom prevenstvu i na 22 odigrana meča sakupio je 27 bodova. Zaostaje velika 22 poena za vodećim Žalgirisom, tako da od borbe za titulu nema ništa ni ove godine.

Litvanskom predstavniku je ovo debi u evropskim takmičenjima, ali sudeći po prvom meču, biće kratkog daha.

Večeras očekujemo nešto otvoreniji meč, gosti moraju da jure zaostatak, dok su domaćini poznati kao napadački potentna ekipa i zato verujemo da će biti golova.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki tim snova dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

ĆERAĆEMO SE JOŠ: Američki "tim snova" dobio oslabljenu Srbiju - i to kako! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Sjedinjenih Američkih Država sa 105:79 u poslednjem meču turnira u Abu Dabiju, čime su "orlovi" zauzeli poslednje, treće mesto, sa dva poraza. Amerikanci su prvi sa 2-0, a Australija, koja je u utorak pobedila ekipu selektora Svetislava Pešića, druga sa 1:1. Narednu, poslednju proveru pred Olimpijske igre, naša nacionalna selekcija, koja je i ovoga puta nastupila bez (izgleda povređenog) kapitena, Bogdana Bogdanovića, igra u Beogradu 21. jula protiv Japana u Beogradskoj areni.

17. 07. 2024. u 19:58 >> 19:00

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!