BORBA ZA TITULU ILI IGRANJE U EVROPI? Na šta li će se fokusirati "crveno-bela" armija

V.M.

18. 07. 2024. u 12:37

U revanš utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija, fudbaleri Deri sitija će ugostiti Megpajz koji u Irsku dolazi sa dva gola prednosti koje je zaradio pred svojim navijačima prošle nedelje. Meč se igra na "Rajan Mekbrajd Brandivel stadionu" i počeće u 20.45.

БОРБА ЗА ТИТУЛУ ИЛИ ИГРАЊЕ У ЕВРОПИ? На шта ли ће се фокусирати црвено-бела армија

Foto Profimedia

Pre sedam dana je viđeno veliko iznenađenje u režiji Megpajza koji je šokirao sve trijumfom nad Deri sitijem. Ne samo da je pobedio, već je i bio bolji rival većim delom meča i zasluženo ima prednost od dva gola pred večerašnji revanš.

Kvota na gibraltatrsku ekipu je u nekim kladionicama dogurala čak do osam, tako je jasno o koliko se neverovatnom podvigu radi.

Danas će Megpajz morati da ponovi sličnu partiju pošto ide na noge Deriju koji je poznat kao izuzetno dobra domaćinska ekipa.

Irski predstavnik je trenutno drugi u ondašnjoj Premijer diviziji i bori se za titulu sa Šelburnom koji mu beži pet bodova, a jedan od glavnih razloga što se nalaze u samom vrhu tabele su upravo nastupi kod kuće.

"Crveno-bela" armija je pred svojim navijačima na 13 utakmica na "Rajan Mekbrajd Brandivel stadionu" ostvarila devet pobeda i sakupila 29 bodova, što je čini najboljim domaćinom Premijer divizije.

Ono što je takođe zanimljivo videti je to da li će Deri izaći u najjačem sastavu, pošto je u pitanju ekipa koja čeka titulu još od 1997. godine, a realno gledano nema kvalitet da se domogne grupne faze Lige konferencija i biće zanimljivo ispratiti da li će se fokusirati na bitku za titulu ili će pokušati da po prvi put od 2007. (kada su ispali u prvom kolu Uefa kupa) zaigraju u nekom evropskom takmičenju.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijana vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijsk igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 13:59

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!