ZVEZDA ZAPOČINJE ODBRANU TITULE: Motivisani novajlija nema šta da traži na "Marakani"

V.M.

20. 07. 2024. u 07:30

ŠAMPION Srbije odbranu titule započinje večeras na "Stadionu Rajko Mitić" gde će od 20 časova ugostiti novajliju, Jedinstvo iz Uba (20.00).

ЗВЕЗДА ЗАПОЧИЊЕ ОДБРАНУ ТИТУЛЕ: Мотивисани новајлија нема шта да тражи на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Sedam dugih godina traje vladavina Crvene zvezde srpskim fubdalom, za to vreme retko ko je uspevao da joj uopšte i zapreti, a videćemo da li će to i ove godine biti slučaj pošto je ponovo oformila snažan tim.

Branilac je potpisao veliki broj novih, kvalitetnih igrača tokom leta i Crvenu zvezdu su redom pojačali Luka Ilić, Nemanja Stojić, Jong Vu Seul, Bruno Duarte, Puma i Dalcio, a klub je otkupio i Nasera Đigu od Basela, koji je prošle sezone igrao za "crveno-bele" kao posuđen igrač.

Naravno bilo je i odlazaka, najzvučnija imena koja su napustila Ljutice Bogdana su Dragović i Bukari, a od kluba se defintivno oprostio i dugodoišnji kapiten Milan Borjan koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Slovanu.

Vladan Milojević je očigledno pažljivo formirao novi tim i na pripremama se videlo da su to tačno igrači kakve je želeo da dovede i može se reći da napravio ekipu po svojoj meri.

"Crveno-beli" su prvi deo priprema proveli na Zlatiboru, a zatim su se zaputili u Rusiju gde su drugu godinu zaredom osvojili prijateljski turnir koji redovno organizuje Zenit. 

Ukupno su odigrali četiri pripremne utakmice i na njima su upisali tri pobede, protiv Mladosti iz Lučana, Sočija i Zenita, dok su jedini poraz pretrpeli od Taljares Kordobe.

Kako tradicija nalaže u Superligi Srbije, šampion prvo kolo igra protiv novajlije, tako da će Crvena zvezda večeras ugostiti ekipu Jedinstva iz Uba koja ove sezone debituje u Superligi Srbije nakon što je zauzeo drugo mesto u Prvoj ligi.

Najzanimljivija stvar kod ovog kluba je predsednik, u pitanju je proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Matić koji se trenutno priprema sa Lionom za novu sezonu, ali sigurno da je pomnih očiju protiv dešavanja u svom klubu.

Jedinstvo je preko leta napravilo velike promene, ogroman broj igrača je došao i otišao iz kluba, imaju čak devet strana i sigurno je da će im biti potrebno vremena da se uigraju.

Žreb ih nije štedeo pošto će u uvodna dva kola igrati sa večitim rivalima, tako da ne treba da paniče čak iako budu bez i jednog boda nakon tih utakmica jer je to više nego očekivano.

Milojević je dobro pripremio svoju ekipu, iako će gosti biti silno motivisani, mislimo da mesta za iznenađenje nema i tipujemo rutinsku pobedu šampiona.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,45)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)