VOJVODINA IMA VELIKE AMBICIJE: Novajlija ne bi trebao da predstavlja problem "staroj dami" na otvaranju prvenstva

V.M.

21. 07. 2024. u 07:50

SVOJU superligašku avanturu fudbaleri Odžaka iz Tekstilaca započeće protiv Vojvodine (19.30). Meč se neće igrati u Odžacima jer ondašnji stadion ne ispunjava uslove igranja u eliti, već će biti odigran u Lazarevcu na stadionu Kolubare na kojem će Tekstilac biti domaćin ove sezone.

ВОЈВОДИНА ИМА ВЕЛИКЕ АМБИЦИЈЕ: Новајлија не би требао да представља проблем старој дами на отварању првенства

FOTO: FK Vojvodina

Tekstilac je prošle godine ispisao istoriju plasiravši si se po prvi put u svojoj istoriji u Superligu Srbije, to je malo ko očekivao da će učiniti, međutim težak zadatak je pred njima.

Cilj će svakako biti opstanak u eliti, ali to neće biti nimalo lako učiniti i mnogi fudalski stručnjaci predviđaju da su glavni favoriti za ispadanje i pitanje je mogu li ponovo pokazati "nevernim Tomama" da nisu u pravu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zanimljiva stvar kod ekipe iz Odžaka je to da nije napravila veliki broj promena u igračkom kadru, često kada ekipe uđu u više rang naprave "remont", međutim uprava kluba je odlučila da veruje igračima koji su je dovde doveli i veruje da njihova uigranost može biti veliki "plus" u borbi za opstanak.

Što se tiče samog igračkog kadra, uglavnom su tu stariji igrači puni iskustva koje bi moglo da bude najveća prednost ove ekipe uz "stamenu odbranu" koja je prošle sezone primila 28 golova na 38 mečeva u Prvoj ligi Srbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Problem ove ekipe, pored slabašnih finansija, je to što neće igrati pred svojim navijačima jer im stadion ne ispunjava uslove igranja u eliti, već će "domaćini" biti u Lazarevcu na stadionu Kolubare.

Sa druge strane, Vojvodina se polako vraća u vrh srpskog fudbala i spremna je da ove sezone napadne povratak na treće mesto i tako vrati epitet "trećeg najjačeg kluba" u Srbiji koji im je u prethodnih nekoliko godina preoteto TSC.

Šef struke ponovo će biti Božidar Bandović koji je odradio odličan posao u drugom delu prošle sezone, a uprava je to umela da prepozna i preko leta mu je napravila dosta jak tim za uslove Vojvodine.

Najjače oružje ovog tima trebao bi da bude napad, predvode ga Kejleb Zadija Serija, Mihajlo Ivanović i novopridošlica Jusuf Bamidele, dok će im zamene verovatno biti Vukanović Radulovič, svakako navala koja obećava dosta golova.

Takoeđ vredi istaće da je u klubu ostao Njegoš Petrović, a vratio se i nekada veliki talenat Marko Poletanović i njih dvojica bi trebali biti "motor ekipe" na sredini terena.

Uprava kluba na čelu sa Draguljubom Zbiljićem je veoma motivisana, najavila je veliki uspehe od ovog tima i biće zanimljivo videti da li će igrači to uspeti da "isporuče" na terenu, a pripreme govore da to mogao biti slučaj jer su na četiri prijateljske utakmice upisali isto toliko pobeda uz 11 postignutih golova (Spartak, Dečić, Noa, Mladost Lučani).

Iako je Vojvodina daleko kvalitetniji tim, domaćini će biti motiivisani na svom debiju u eliti, tako da oprezno predlažemo duplu šansu na Novosađane uz kombinaciju golova.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: X2&2-5 (kvota 1,43)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)