"DVOJKA" JE PRIMAMLJIVA, ALI BOLJE IGRATI NA GOLOVE: Malme ima dosta povređenih igrača i čekaju ga kvalifikacije za Ligu šampiona

O. M.

19. 07. 2024. u 07:27

UTAKMICOM između devetoplasiranog Sirijusa i vodećeg Malmea otvara se novo, 15. kolo švedske Alsvenskan lige. Ovaj meč je na programu u petak od 19 časova na stadionu "Studenternas IP".

ДВОЈКА ЈЕ ПРИМАМЉИВА, АЛИ БОЉЕ ИГРАТИ НА ГОЛОВЕ: Малме има доста повређених играча и чекају га квалификације за Лигу шампиона

Foto Profimedia

Sirijus ulazi u osmu uzastopnu sezonu u Alsvenskan ligi, gde su obično bili na sredini tabele. Najbolji učinak imali su prošle godine kada su završili na osmom mestu sa 42 boda, osam bodova nedovoljno za poziciju koja vodi u evropska takmičenja.

Ove sezone, iako je pred njima još dosta utakmica, ponovo se kreću oko sredine tabele. Trenutno su deveti sa 18 bodova, ali samo pet bodova iznad zone ispadanja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sirijus je u poslednje vreme bio izvanredan u napadu, postigao je 12 golova u prethodna četiri meča, u proseku tri gola po meču, uključujući i prijateljsku utakmicu protiv Jurgordena. 

Malme poslednjih godina dominira Alsvenskan ligom, osvojivši tri titule u prethodne četiri sezone i sedam u poslednjih jedanaest godina. Malme i ove sezone izgleda kao najjači tim, vodeći je na tabeli sa četiri boda prednosti ispred drugoplasiranog Jurgordena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sa 40 postignutih golova na 15 odigranih mečeva, Malme je najbolji napadački tim lige, ispred Hekena i Elfsborga, koji su postigli 11 golova manje. Snažan napad Malmea znači da često postižu dva ili tri gola po meču. Naime, u 73 odsto Malmeovih mečeva zabeleženo je više od tri gola.

Treba reći da posle okršaja sa Sirijusom, Malme ima veoma važan meč u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv farskog KI Klaksvika, pa se može očekivati da neki igrači budu odmarani protiv Sirijusa. Kad se tome doda da su povređeni Serđo Pena, Oskar Levicki u Stefanu Holmkvistu Vekiji i Anton Tinerholm jasno je da će Sirijusu posao biti bar malo olakšan.

Prošle sezone, Malme je pobedio u oba susreta protiv Sirijusa sa 3:1 i 3:0. Takođe, na prethodnih osam susreta ova dva tima palo je tri ili više golova.

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 2,03)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev