OVO JE SIGURNA POBEDA "S NULOM": Šampion nije primio gol od ovog rivala na nekoliko poslednjih susreta

O. M.

19. 07. 2024. u 07:40

ŠAMPION Bode/Glimt dočekuje Od u 15. kolu norveške Eliteserijen lige, na stadionu "Aspmira", u petak, od 19 časova.

ОВО ЈЕ СИГУРНА ПОБЕДА С НУЛОМ: Шампион није примио гол од овог ривала на неколико последњих сусрета

Foto Profimedia

Domaći tim i dalje vodi sa četiri boda na vrhu tabele, dok su gosti blizu zone ispadanja sa 14 bodova iz 15 utakmica.

Bode/Glimt je prošle subote pretrpeo iznenađujući poraz od 2:1 od poslednjeplasiranog Sandefjorda, što je njihov drugi poraz u ligi ove sezone. Ovaj neuspeh nije bitno uticao na njihovo vođstvo na vrhu tabele, pošto ni glavni rivali nisu uspeli da pobede, smanjivši prednost za samo jedan bod.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Međutim, "žuta horda" će ovo shvatiti kao upozorenje jer žele da osvoje svoju četvrtu titulu prvaka u poslednjih pet godina (bili su prvaci 2020, 2021. i 2023. godine). Tim trenera Kjetila Knutsena neće paničiti, posebno jer imaju utakmicu kod kuće protiv drugoplasiranog Brana.

Trostruki šampioni su neporaženi u domaćim ligaškim utakmicama skoro godinu dana, sa poslednjim porazom na svom terenu od Tromsa 30. jula 2023. godine, dok su ove sezone u sedam domaćih utakmica zabeležili četiri pobede i tri neodlučene.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Bode/Glimt je dominirao u poslednjih nekoliko okršaja protiv Oda, pobedivši u poslednja tri susreta sa ukupnom gol-razlikom 11:0.

Od je trenutno u seriji od četiri utakmice bez pobede, a to nije nimalo neobično za njih ove sezone u kojoj su samo tri puta pobeđivali. Zbog toga i jesu u nezavidnoj poziciji, na pretposlednjem mestu na tabeli.

U gostima, njihov skor je još lošiji, sa samo dva remija u poslednjih pet utakmica.

Šampion je apsolutni favorit u ovom susretu i verovatno će nastaviti seriju pobeda bez primljenog gola protiv ovog rivala.

NAŠ TIP: 1&NG (kvota 2,36)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024