DOMINACIJA SE NASTAVLJA: "Crvene đavole" niko ne može da zaustavi!

V.M.

19. 07. 2024. u 11:35

FUDBALERI Al Ahlija će na kratko "pauzirati" svoj pohod na titulu i prebaciti fokus na Kup Egipta gde će u šesnaestini finala ugostiti ekipu Aluminijuma na "Al Salam stadionu" u Kairu (19.00).

ДОМИНАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА: Црвене ђаволе нико не може да заустави!

Foto Profimedia

Neprikosnoveni Al Ahli ponovo pokazuje da je najbolji tim u Egiptu, igra fantastičan fudbal i ne zna za poraz više od tri meseca kada je bolji od njega bio Zamalek (1:2).

Posle tog susreta, "crveni đavoli" su ušli u neverovatnu seriju, vezali su čak 17 utakmica bez poraza i na njima su upisali više nego impresinvih 15 pobeda, 11 uzastopnih uoči današnjeg meča.

Zahvaljujući njima ponovo su preuzeli primat u domaćem prvenstvu, iako su trenutno drugi sa pet bodova zaostatka u odnosu na vodeći Piramids, odigrali su tri meča manje od njega i s obzirom na formu ne bi trebali imati problema sa preuzimanjem prvog mesta.

Pored toga, ove sezone su već osvojili afričku Ligu šampiona, a imaju i priliku za popularnu tripletu jer im dobro ide i u Kupu Egipta.

Do sada u kupu nisu imali težih rivala, a to neće biti slučaj ni danas jer igraju protiv Aluminijuma.

U pitanju je drugoligaš koji se nalazi na sredini tabele divizije "A" i realno gledano šanse su veoma male na ovom gostovanju.

Poslednji međusobni meč današnji rivali su odigrali pre osam godina takođe u kupu i tada je Al Ahli slavio rezultatom 6:0, a mi očekujemo novi rutinski trijumf najtorfejnijeg kluba na svetu.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024