"TIGROVI" SU RASPORDALI SVE BITNE IGRAČE: Kasa je napunjena, ali da li će patiti nastupi na terenu?

V.M.

19. 07. 2024. u 11:50

UZ dosta znakova pitanja ekipa Nordšelanda ulazi u novu sezonu koju će započeti protiv Olborga kojeg će večeras dočekati na "Rajt tu drim parku" (20.00).

ТИГРОВИ СУ РАСПОРДАЛИ СВЕ БИТНЕ ИГРАЧЕ: Каса је напуњена, али да ли ће патити наступи на терену?

FOTO: Profimedia

Nordšeland je prošle sezone bio u grupi timova koji su se borili za titulu, međutim posrnuo je u samoj završnici, osvojio je samo dva boda u poslednja tri kola i na kraju je morao da se zadovolji četvrtim mestom na tabeli iza Mitjilanda, Brondbija i Kopenhagena.

Ove godine teško da će ponovo biti u samom vrhu jer je preko leta napravljena rekonstrukcija tima koji su napustili najbolji igrači. Tu listu svakako predvodi Ibrahim Osman koji je za skoro 20 miliona evra prodat Brajtonu, a vredi istaći i talentovanog veznjaka Diomandea koji je pojačao Rendžers u transferu vrednom pet miliona evra.

Kasa kluba je na taj način popunjena, ali adekvatna pojačanja nisu dovedena, čak šta više nije uložen nijedan evro, već su sva pojačanja dovedena bez obeštećenja.

Na pripremama je već bilo očigledno da "tigrovi" nisu jaki kao prošle sezone i na tri odigrane prijateljske utakmice upisali su pobedu nad Randersom (3:2), uz poraze od Alkmara (1:6) i Tventea (1:2).

Takođe, po tim utakmicama je evidentno da će igrati "otvoren" fudbal ove godine i vredi ih često igrati golove koji bi trebali da padaju u velikom broju na njihovim mečevima.

Za rivala će danas imati novajliju, ekipu Olborga koja se ekspresno vratila u elitu zauzevši drugo mesto u drugom razredu danskog fudbala.

Gosti nisu stranci danskom prvenstvu jer su bili njegov redovan član sve do prošle sezone, ali brzo su se vratili i spremni su da se ponovo ustale u eliti.

Napravili su dosta kadrovskih promena u odnosu na prošlu sezonu, doveden je veliki broj novih igrača i trebaće im vremena da se uigraju.

Što se tiče priprema, odigrali su tri meča na kojima su savladali Odenze, uz remi sa Hobrom i poraz od Viborga.

Na svim tim susretima oba rivala su tresla mrežu, tako da i od njih možemo očekivati utakmice sa dosta golova ove sezone.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024