ŠAMPION "KIKSNUO" U PRVOM KOLU: Novajlija je već pokazao da može biti veoma neugodan protivnik

V.M.

19. 07. 2024. u 12:47

VEČERAS će od 21.00 u drugom kolu rumunske Prve lige fudbaleri Uniree ugostiti akutelnog branioca titule, FKSB (21.00).

ШАМПИОН КИКСНУО У ПРВОМ КОЛУ: Новајлија је већ показао да може бити веома неугодан противник

Foto Profimedia

FKSB je nakon dugo godina vratio titulu u posed prošle sezone, ipak ovu nije počeo na najbolji način jer je već u prvom kolu remizirao sa Univerzitateom iz Kluža (1:1).

Iako je bio daleko bolji rival na tom meču, rumunski velikan nije uspeo da iskoristi sve svoje prilike i slava realizacija je bila glavni razlog zbog kojeg nije uspeo da dođe do pobede.

Taj susret je bio odigran između njegovo dvomeča sa Virtusom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, FKSB je ubedljivo bio bolji od ekipe iz San Marina u oba navrata (7:1, 4:0) i tako se plasirao u narednu rudnu gde će igrati sa Makabijem iz Tel Aviva koji sa klupe predvodi srpski šef struke Žarko Lazetić.

Da večeras braniocu titule neće biti lako da dođe do tri boda videli smo u prvom kolu u kojem je Unirea napravili veliko iznenađenje savladavši Farul u Konstanci rezultatom 1:0.

Heroj pobede bio je Florin Pureče koji je postigao pogodak u 19. minutu, nakon kojeg se njegova uspešno fokusirala na odbranu svog gola do kraja meča.

Domaćini su novajlije u ligi u koju su se plasirali osvajanjem drugog ranga rumunskog fudbala, a ukoliko budu ponavljali ili pružali partije sličnoj onoj protiv Farula ne bi trebali da imaju problema sa opstankom.

Ipak, FKSB će biti silno motivisan da upiše prvi trijumf u ligi nakon neočivakog kiksa protiv Univerziatatee, kvalitetniji je tim od Uniree i očekujemo da to večeras pokaže na terenu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)