JUČE SMO PROŠLI! Evo TIP tiketa za subotu

V.M.

20. 07. 2024. u 08:25

POČETAK velikog broja liga širom Evrope je povećao ponudu i odmah je usledio dobitan tiket, nadamo se da smo vam još jedan takav spremili i za danas.

ЈУЧЕ СМО ПРОШЛИ! Ево ТИП тикета за суботу

FOTO: FK Crvena zvezda

Dobitni tiket možete videti OVDE, a evo i novih predloga.

Subota

16.30 Krilja Sovjetov - Zenit 2 (1,60)

20.00 Crvena zvezda - Jedinstvo Ub 1&2-6 (1,27)

20.15 Molde - KFUM Oslo 1 (1,50)

21.00 Flamengo - Krisiuma 1 (1,43)

Ukupna kvota: 4,35

Zenit i Zvezda započinju odbrane svojih titula, dosta su kvalitentiji od svojih rivala i očekujemo rutinske pobede pomenutog dvojca.

Molde je u odličnom ritmu, sakupio je 11 bodova na poslednjih pet utakmica i očekujemo da nastavi u dobrom ritmu, te savlada novajliju pred svojim navijačima.

Flamengo je u mini krizi, vezao je dva meča bez pobede i Krisiuma (osvojila jedan bod na poslednje tri utakmice) je idealan rival za povratak na pobedničku stazu, a veliku pomoć "lešinari" će imati i sa tribina čuvene "Marakane".

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

TIP PREDLAŽE – JAPAN 1: Skibe vraća Hirošimi staru slavu