JURI SE 15. POBEDA U NIZU! Lider prvenstva je današnjeg rivala savladao sa 5:0 u prvom delu sezone

V.M.

21. 07. 2024. u 09:45

U okviru 24. kola kineske Superlige fudbaleri Šangaj Porta će ugostiti Cindao Hainu. Meč se igra na "Pudong fudbal staidonu" i počeće u 13.35.

ЈУРИ СЕ 15. ПОБЕДА У НИЗУ! Лидер првенства је данашњег ривала савладао са 5:0 у првом делу сезоне

Foto: Profimedia

Od samog starta sezone šangajski Port i Šenhua su istakli kandidaturu za titulu. Dominiraju tokom čitavog toka prvenstva, izgledaju nezaustavljivo i dovoljno je reći ni jedni ni drugi ne znaju za poraz nakon 19 odigranih utakmica.

U blagoj prednosti nalazi se Port koji je upisao 16 pobeda napsram Šenhinih 15, tako da su "crveni orlovi" prvi na tabeli sa dva boda prednost u odnosu na gradskog rivala.

Što se tiče same forme ekipe ne treba trošiti previše reči, domaćini ubedljivo pobeđuju svakog ko im stane na put i nanizali su čak 14 uzastopnih trijumfa u svim takmičenjima, a vredi napomenuti i to da imaju ubedljibo najbolji napad lige sa 59 postignutih golova.

Danas će za rivala imati Cindao koji igra promenljivo, osvojio je sedam bodova na poslednjih pet ligaških utakmica i deseti je na tabeli sa tri poena prednosti u odnosu na gradskog rivala, Vest koust koji je prvi tim ispod crte.

U prvom delu sezone Port je savladao Cindao sa 5:0, a mi verujemo da će i danas biti ubedljiv.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto