REMI PO MERI OBE EKIPE: Današnji rivali su jedne od najvećih "nepoznanica" Superlige Srbije

V.M.

21. 07. 2024. u 12:47

U prvom kolu Superlige Srbije fudbaleri Novog Pazara će na jugu Srbije ugostiti Spartak iz Subotice (17.30).

РЕМИ ПО МЕРИ ОБЕ ЕКИПЕ: Данашњи ривали су једне од највећих непознаница Суперлиге Србије

FK Novi Pazar

Mnogo toga je Novi Pazar obećavao svojim navijačima prošle sezone, dovedeno je nekoliko odličnih igrača, ali rezultati su izostali i preko leto je usledio "egzodus" sa juga Srbije.

Klub je napustilo čak 17 igrača, a od zvučnih imena ostali su samo Ljajić i Adešina koji bi trebali da budu nosioci novog tima koji će sa klupe predvoditi mladi Nikola Trajković.

On je kraj aut linije zamenio Slavka Matića, tako da je "ispoštovana" osam godina duga tradicija da Novi Pazar sa novim šefom struke ulazi u sezonu.

Takođe, dovedeno je čak 13 fudbaler, sigurno je da će biti potrebno vremena domaćinu da se uigra i biće zanimljivo ispratiti kakve će rezultati beležiti Pazarci.

Na pripremama su odigrali tri meča na kojima su ostvarili sve moguće rezultate, pobedili su Petrovac uz remi APOEL-om i porazom od ruskog Parija.

Sa druge strane, Subotičani su odlučili da ove sezone prednost daju mladim igračima željnim dokazivanju. Najbitnije za goste je da je na klupi ostao Miloš Kruščić, čovek koji je "plave golubove" preuzeo početkom plej-auta prošle sezone i nije doživeo nijedan poraz na sedam utakmica kao trener ekipe sa severa Srbije.

Bilo je veliki kadrosvkih promena, klub je napustilo dosta prvotimaca poput Manojlovića, Mudrinskog Đurasovića, Stanojeva... i za očekivati je da se ponovo bore za opstanak u Superligi.

Pošto je u pitanju dosta mlada ekipa, verovatno će imati velike amplitude u nastupima, ali pošto je početak sezone očekujemo da budu veoma motivisani i da pruže dobre nastupe na nekoliko uvodnih mečeva.

Spartak je na pripremama odigrao pet utakmica na kojima je upisao po dve pobede (Dečić, Sloboda) i poraza (Vojvodina, APOEL) uz remi (Arsenal Tivat).

NAŠ TIP: X (kvota 3,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija