"ŠANGAJSKI CVET" NE ODUSTAJE OD TITULE: Današnjeg rivala su savladali na poslednja četiri međusobna duela

V.M.

22. 07. 2024. u 08:45

FUDBALERI Šangaj Šenhue svoju poteru za gradskim rivalom Portom nastavljaju na gostovanju Cangdžouu (13.35).

ШАНГАЈСКИ ЦВЕТ НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ТИТУЛЕ: Данашњег ривала су савладали на последња четири међусобна дуела

Foto: Profimedia

Neverovatna bitka za titulu se vodi u kineskoj Superligi gde glavnu reč vode šangajski rivali Port i Šenhua. Oni dominiraju od prvog kola, ne znaju ni za jedan poraz, a u blagoj prednosti nalazi se Port koji je osvojio pet poena više, mada je i odigrao utakmicu više, tako da Šenhua danas ima priliku da vrati tu razliku na dva boda, koliko je i iznosila uoči početka 20. kola.

Velika je verovatnoća da će to i učiniti, jer se "šangajski cvet" nalazi u sjajnoj formi. Nanizao je četiri uzastopne pobede, a na tim mečevima postigao je čak 13 golova.

Ako na to dodamo sjajnu odbranu koja ga krasi tokom čitave sezone (samo osam primljenih golova), jasno je zašto je veliki favorit protiv Cangdžoua koji je pretposlednji na tabeli.

Domaćin nije toliko loše otvorio prvenstvo, ali poslednju pobedu je ostvario krajem aprila i više od tri meseca ne zna za trijumf, tačnije na neverovatnih 18 prvenstvenih utakmica!

Očekuje ga grčevita borba za opstanak u završnoj trećini Superlige, a vredi napomenuti to da je izjednačen po broju osvojenih bodova sa Cindao vest kousom i Meižu hakom koji su ispred njega na tabeli, tako da mu je danas potreban samo remi kako bi pobegao iz zone ispadanja u kojoj se nije nalazio na početku ovog kola.

Šenhua je vezala šest pobeda nad današnjim rivalom, a u prvom delu sezone ga je savladala rezultatom 4:0.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJVEĆA TRANSFORMACIJA Kako je Fahreta postala Brena - Saša doživeo šok kad ju je video: Ovo neće valjati...