NOVAJLIJA IGRA ODLIČNO, ALI: Nedostaje mu par igrača na ovom susretu i gosti bi to mogli da iskoriste

V.M.

22. 07. 2024. u 09:58

POSLEDNjU utakmicu 15. kola švedske Alsvenaken lige odigraće GAIS i AIK koji se sastaju na "Gamla ulevi" od 19 časova.

НОВАЈЛИЈА ИГРА ОДЛИЧНО, АЛИ: Недостаје му пар играча на овом сусрету и гости би то могли да искористе

Foto: Profimedia

Iako su mnogi očekivali da se GAIS bori za opstanak ove sezone, to za sada nije slučaj i može se reći da je domaćin pravi hit Alsvenaken lige. Predvođen odličnim šefom struke Frederikom Holmbergom beleži rezultate daleko iznad očekivanja i nalazi se na sedmom mestu tabele sa 22 osvojena boda.

Ipak, u poslednje vreme su počeli da "posustaju", osvojili su samo jedan bod na minule tri utakmice i primili su sedam golova na tim mečevima, tako da moraju poraditi na defanzivnim problemima kako bi se vratili na pobedničku stazu.

Sa druge strane, AIK je "podbacio" ove sezone, ušao je sa velikim ambicijama u kampanju, "pucao" je na vrh tabele, ali za sada to ne uspeva da ostvari i ovaj meč dočekuje na osmom mestu 20 poena na svom saldu.

Forma je promenljiva kod gostiju, ali poslednji meč im je možda bio u najbolji u sezoni, savladali su ekipu Halmštada sa 2:1 i tako nagovestili bolje partije u narednom delu prvenstva.

Ono što je karakteristika AIK-a su utakmice sa velikim brojem golova (gol-razlika 26:30), jednu takvu očekujemo i danas, a dodali bi i duplu šansu na goste jer domaćinima fali par igrača što zbog suspenzije, što zbog Olimpijskih igara.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJVEĆA TRANSFORMACIJA Kako je Fahreta postala Brena - Saša doživeo šok kad ju je video: Ovo neće valjati...