ALEKSANDAR MITROVIĆ "PALI MOTORE": Srpski reprezentativac "namešta nišanske sprave" za predstojeću sezonu

Novosti online

22. 07. 2024. u 10:30

FUDBALERI Al Hilala nastavljaju pripreme za novu sezonu, a novi prijateljski meč odigraće sa katarskim Al Arabijem (18.00).

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ПАЛИ МОТОРЕ: Српски репрезентативац намешта нишанске справе за предстојећу сезону

FOTO: Profimedia

Al Hilal je prošlog leta napravio strahovit tim, uložio je mnogo novca, a i pored toga što je ostao bez Nejmara koji se povredio početkom kampanje napravio je sjajne rezulate.

Osvojio je Prorfesional ligu, Superkupup i Kup Saudijske Arabije, a jedino gde je "podbacio" bila je azijska Liga šampiona u kojoj ga je eliminisao eventualni šampion, Al Ain.

Sredinom sezone su vezali čak 34 pobede, oborivši svetski rekord za ostvarene uzastopne pobede, ali taj niz je okončao upravo Al Ain u polufinalu Lige šampiona.

Među najzaslužnijim za te uspehe "plavog talasa" bili su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

To se posebno odnosi na nekadašnjeg centafora Partizana koji je bio najbolji pojedinac ekipe i na 43 odigrane utakmice postigao je čak 40 golova uz osam podeljenih asistencija.

Što se tiče Milinković Savića, on je odigrao 44 utakmice i na njima je tresao mrežu 12 puta uz čak 17 podeljenih asistencija, najviše od svih igrača u Al Hilalu.

Sigurno je da će četa Žorža Žezusa i ove sezone napasti sve trofeje, a pogotovo Ligu šampiona koji im je "izmakla" prošle godine. Iskusni stručnjak je okupio ekipu na pripremama, polako su počeli da "pale motore" za predstojeću kampanju, pobedili su Viner Nojštat (6:0) a novu proveru imaće u vidu katarskog Al Arabija.

On je za razliku od Al Hilala odigrao dva prijateljska meča do sada i posle pobede nad Kečmeketom doživeo je poraz od Porta.

NAŠ TIP: |2+&4+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev