MREŽE ĆE SE TRESTI: De Rosijeva "vučica" predvođena Paolom Dibalom voli da igra na gol više

V.M.

22. 07. 2024. u 11:00

FUDBALERI Rome će danas odigrati svoj prvi pripremni meč uoči predstojeće sezone, a rival će im biti slovačke Košice sa kojima se sastaju od 19.30.

МРЕЖЕ ЋЕ СЕ ТРЕСТИ: Де Росијева вучица предвођена Паолом Дибалом воли да игра на гол више

Foto: Profimedia

Roma je ponovo ostala bez plasmana u Ligu šampiona, mada uprava smatra da ekipa ide u pravom smeru pod trenerskom palicom Danijelea de Rosija.

Ono što je bitno za velikana iz prestonice je da će u ekipi sigurno ostati najbolji igrač ekipe Paolo Dibala, ali moraće da mu se pronađe partner u napadu pošto se Romelu Lukaku posle odrađene pozajmice vratio u Čelsi.

Pored napada moraće da se radi i na novim pojačanjima u odbrani, jer su klub takođe napustili Ljorente i Leonardo Spinacola koji su imali značajne uloge prošle sezone.

Ono što raduje navijače je barem to da je vezni red sređen, doveden je Enzo le Fe iz Rena, plaćen je malo preko 20 miliona evra i trebao bi biti kapitalno pojačanje za predstojeću kampanju.

Sve u svemu očekuje se da Roma nastavi sa napadačkim fubdalom koji je bio prepoznatljiv za "vučicu" od kada ju je preuzeo Danijele de Rosi.

Pripreme su započeli pre par dana, a prvu utakmicu odigraće danas od 19.30 kada se budu sastali sa Košicama.

Za razliku od Rome, Slovaci su odigrali čak pet prijateljskih utakmica do sada, mada su ostvarili samo jednu pobedu i ne može se reći da u dobrom ritmu dočekuje današnji susret.

NAŠ TIP: |2+&3+ (kvota 1,65)

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE MILANA ĐURICE

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija