KOMŠIJAMA SE NE PIŠE DOBRO: Crnogorski šampiona u katastrofalnoj formi dočekuje obračun sa "plavo-belima"

V.M.

24. 07. 2024. u 07:35

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija koplja će ukrsititi Dinamo Batumi i Dečić, a prvi susret ovog dvomeča biće odigran večeras na "Adjarbet areni" (19.00).

КОМШИЈАМА СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: Црногорски шампиона у катастрофалној форми дочекује обрачун са плаво-белима

Foto Profimedia

Fudbaleri Dečića su nakon osvajanja prve titule u istoriji kluba imali neslavan debi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, žreb ih je upario sa TNS-om i realno gledano nisu imali šane za prolaz dalje.

Sve je bilo jasno već na prvom susretu kada su na poluvremenu gubili sa 0:3, tako da se sada "spuštaju" u kvalifikacije za Ligu konferencija na kojima se nisu proslavljali u poslednje dve godine u kojima su eliminisani na startu kvalifikacija za treće najjače evropsko takmičenje.

Jednostavno tim koji na raspolaganju ima Milorad Petković ne poseduje kvalitet da se takmiči u evropskim takmičenjima i sa razlogom je autsjader i na ovom dvomeču.

Igraće protiv Dinama iz Batumija koji je takođe eliminsan iz prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je pružio znantno veći otpro Ludogorecu koji je kvaliteniji tim od TNS-a.

Nakon što su poraženi u Ragradu rezultatom 1:3, fudbaleri Dinama su odigrali odlično pred svojim navijačima, postili su brz gol preko Mamukašvilija koji je zatresao mrežu u trećem minutu, a nakon toga su napadali većim delom meča, ali sreća nije bila na njihovoj strani i na kraju su eliminisani (ukupan rezultat 2:3).

Ipak, taj dobar nastup može biti podstrek za Batumi koji se mučio u prvom delu sezone i razliku od prošle kada je većim delom gruzijskog prvenstva bio prvi ili drugi sada je dočekao polusezonu na četrvoj poziciji sa osam bodova zaostatka u odnosu na vodeći Dila Gori što je razočaranje s obzirom da su branioci titule.

Gruzijskom šampionu prednost može biti i to što je već dugo u takmičarskom pogonu, za razliku od Dečića za kojeg se videlo protiv TNS-a da mu fale mečevi u nogama i da nije fizički najbolje pripremljena ekipa.

Što se tiče izostanaka, oba tima nemaju problema sa njima, tako da će menadžeri večerašnjih rivala imati na raspolaganju svoje najbolje igrače.

Večeras bi prednost dali Dinamu iz Batumija, smatramo da je kvalitentiji tim od Dečića koji je pored ispadanja od TNS-a doživeo i tri poraza u pripremnom periodu i evidentno je da je u veoma lošoj formi dočekao početak takmičarskog dela kampanje.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?