VOŠI SE NE PIŠE DOBRO: Žreb ju je upario sa četvorostrukim prvakom Evrope!

V.M.

25. 07. 2024. u 07:35

FUDBALERI Vojvodine svoju evropsku avanturu započinju na "Johan Krojf areni" gde će ih u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ugostiti Ajaks (20.30).

ВОШИ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: Жреб ју је упарио са четвороструким прваком Европе!

FOTO: FK Crvena zvezda

Vojvodina se polako vraća u vrh srpskog fudbala i spremna je da ove sezone napadne povratak na treće mesto u Superligi i tako vrati epitet "trećeg najjačeg kluba" u Srbiji koji im je u prethodnih nekoliko godina preoteto TSC.

Šef struke ponovo će biti Božidar Bandović koji je odradio odličan posao u drugom delu prošle sezone, a uprava je to umela da prepozna i preko leta mu je napravila dosta jak tim za uslove Vojvodine.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najjače oružje ovog tima trebao bi da bude napad, predvode ga Kejleb Zadija Serija, Mihajlo Ivanović i novopridošlica Jusuf Bamidele, dok će im zamene verovatno biti Vukanović Radulovič, svakako navala koja obećava dosta golova.

Takoeđ vredi istaće da je u klubu ostao Njegoš Petrović, a vratio se i nekada veliki talenat Marko Poletanović i njih dvojica bi trebali biti "motor ekipe" na sredini terena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Uprava kluba na čelu sa Draguljubom Zbiljićem je veoma motivisana, najavila je veliki uspehe od ovog tima i biće zanimljivo videti da li će igrači to uspeti da "isporuče" na terenu, a prvi ovosezonski meč govori da bi to mogao da bude slučaj jer je Voša proteklog vikenda savladala na startu Superlige savladala Tekstilac (3:1).

Pored prvenstva, "stara dama" će imati obaveze i u Evropi gde avanturu kreće od drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a žreb nije imao milosti jer ju je upario sa Ajaksom.

Holandski velikan je imao katastrofalnu sezonu prošle godine, jedan deo je bio u zoni ispadanja Eredivizija, ali znatno boljim nastupima u drugom delu kampanje je uspeo da se dogura do petog mesta koje mu je donelo igranje kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, to ne poriče činjenicu da je u pitanju najgora sezona koju su "kopljanici" imali u poslednjih 25 godina i ove godine se očekuju dosta bolje igre od njih.

Preko leta nisu napravljene velike kadrovske promene, ekipa je ostala manje-više ista, ali napravljena je rokada na klupi i Ajaks će ove sezone kraj aut linije voditi mlađani Frančesko Farioli.

Italijanski stručnjak ima samo 35 godina do skoro je sa dosta uspeha vodio Nicu, a sada se odlučio za iskorak u svojoj karijeri i dosta od njega očekuju u redovima holnadskog giganta.

Što se tiče priprema, Ajaks je na njima odigrao pet mečeva i ostvario je čak četiri pobede, tako da u dobrom ritmu dočuje početak takmičarskog dela kampanje.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&|1+||1+ (kvota 1,55)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi