"POLJUD" POZDRAVLJA GATUZA: Legendarni fudbaler započinje svoju avanturu na klupi "bilih"

V.M.

25. 07. 2024. u 07:20

ĐENARO Gatuzo će večeras imati svoj zvanični debi na klupi Hajduka, a protivnik velikanu iz Splita biće Toršavn kojeg će ugostiti na "Poljudu" u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konfernecija (21.00).

ПОЉУД ПОЗДРАВЉА ГАТУЗА: Легендарни фудбалер започиње своју авантуру на клупи билих

Foto: Profimedia

Hajduk je prošle godine odlično otvorio sezonu i dugo se borio za prvo mesto, međutim, u završnici prvenstva je posrnuo, ostao je "bez gasa" i na kraju je imao veliki zaostatak u odnosu na prvoplasirani Dinamo.

Uprava kluba radi sve što može kako bi vratila "bile" na vrh, a to se vidi i po dovođenju čuvenog Đenara Rina Gatuza na klupu. Legendarni fudbaler Milana i italijanske reprezentacije ima impresivan rezime i u svojoj trenerskoj karijeri do sada je vodio velike klubove poput Milana, Napolija, Valensije i Olimpik Marselja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kao igrač je bio poznat po svojoj borbenosti i agresivnosti, a tako igraju i njegove ekipe koje vodi sa klupe što će se sigurno dopasti publici na "Poljudu" koja redovno ispunjava tribine čuvenog stadiona.

Takođe, radilo se na očajavanju igračkog kadra, a svakako najzvučnije ime koje je pojačalo "bile" je Ivan Rakitić koji je nakon kratke avanture u Saudijskoj Arabiji odlučio da karijeru privede kraju u domovini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Popularna "raketa" bi trebala da bude jedan od glavnih igrača ekipa, a uz njega bio "ubitačni trio" Hajduka trebali da čine Ivan Perišić i kapiten Marko Livaja.

Može se reći da Hajdukovim igračima "prija" fudbalska filozofija Rina Gatuza jer su na pripremama beležili sjajne rezultate, jesu ih otvorili porazom od Radomlja, ali nakon toga su upisali remi i četiri pobede od kojih se najviše ističu one nad Šahtjorom i Fenerbahčeom.

Domaćini su poslednji put u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja igrali u sezoni 2010/11 kada su bili deo grupne faze Lige Evrope i nadaju se da je Gatuzo čovek koji će ih tamo vratiti.

Prva prepreka ne bi trebala da im predstavlja problem jer je u pitanju Toršavn sa Farskih Ostrva. Prošle sezone zauzeli su treće mesto u domaćem šampionatu i to im je osiguralo igranje u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Mala prednost za goste može biti to što su uveliko u takmičarskom pogonu, Premijer liga Farskih Ostva je odavno počela, a nakon 16 odigranih kola zauzimaju drugo mesto sa šest bodova zaostatka u odnosu na vodeći Vikingur.

Verujemo da će atmosfera na "Poljudu" biti na nivou, a uz to je Hajduk kvalitetniji tim i uz keca na "bile" dodajemo kombinaciju golova.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&2-4 (kvota 1,87)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!