MAĐARSKA GOL-MAŠINA FUNKCIONIŠE I OKRNJENA: Velšani su nadigrali Crnogorce, ali sada imaju mnogo teži zadatak

O. M.

23. 07. 2024. u 11:29

U meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sastaće se Ferencvaroš i TNS. Prvak Mađarske biće domaćin u prvom meču, koji se igra u utorak od 20.30 u "Grupama areni" u Budimpešti.

МАЂАРСКА ГОЛ-МАШИНА ФУНКЦИОНИШЕ И ОКРЊЕНА: Велшани су надиграли Црногорце, али сада имају много тежи задатак

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Ferencvaroš je najdominantniji mađarski klub poslednjih godina. Osvojili su šest uzastopnih titula, a prošle sezone su bili posebno ubedljivi. Osvojili su naslov sa čak 16 bodova više od drugoplasiranog Paksa.

Njihova glavna snaga prošle sezone bio je napadački tandem Kenan Kodro - Barnabas Varga. Varga je bio najbolji strelac lige sa 20 postignutih golova, dok je Kodro postigao 15. Međutim, mađarski napadač je zadobio povredu glave na Evropskom prvenstvu i nije odigrao nijednu prijateljsku utakmicu Ferencvaroša.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Mađarski klub je odigrao nekoliko veoma jakih pripremnih utakmica. Najjači je definitivno bio protiv Vest Hema, gde su remizirali 2:2. Strelci za Ferencvaroš bili su Ovusu i Pešić.

Šampioni Velsa su već odigrali dve evropske utakmice ovog leta. U ove kvalifikacije su krenuli od prvog kola, gde su ukupnim rezultatom 4:1 eliminisali prvaka Crne Gore Dečić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Posebno su dobro odigrali prvi meč pred svojim navijačima, kada su pobedili sa 3:0 zahvaljujući golovima Dejvisa i dvostrukog strelca Janga. U revanšu nisu dozvolili protivniku da napravi čudo i sigurnom igrom potvrdili su prolaz u narednu fazu kvalifikacija.

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆU JE SRBIJA NAJVAŽNIJA! Beker za Novosti: Novak najbolje igra kada igra za svoju naciju