VERUJEMO U GOLOVE: Ovi timovi su u prvom kolu pokazali da su napadački veoma raspoloženi

V.M.

24. 07. 2024. u 12:58

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Celja će ugostiti Slovan iz Bratislave (20.15).

ВЕРУЈЕМО У ГОЛОВЕ: Ови тимови су у првом колу показали да су нападачки веома расположени

Profimedia

Fudbaleri Celja su prošle godine bili ubedljivi u slovenačkom prvenstvu, osvojili su titulu bez većih problema sa čak +12 u odnosu na Maribor i tako su osigurali igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Njih su započeli u prvom kolu gde ih je dvomeč sa Florom koji je rešen maltene posle 45 minuta prve utakmice jer je već tada Celje vodilo sa 3:0, a na kraju je slavilo ukupnim rezultatom 7:1 (5:0, 2:1) protiv estonskog prvaka.

Pored toga, domaćini su pobedom započeli i u domaćem prvenstvu proteklog vikenda, trijumfovali su sa 2:1 protiv Brava, tako da se može reći da su na odličan način započeli takmičarski deo sezone.

Sa druge strane, Slovan je po šesti put zaredom osvojio titulu slovačkog prvaka, ali i dalje nije uspeo da se dokopa plasmana u grupnu fazu Lige šampiona i nada se da je ovo ta godina kada će se "mušema" konačno razvući na "Nacionalnom fudbalskom stadionu" u Bratislavi.

Takođe su kvalifikacije započeli u prvom kolu i tamo su odigrali veoma zanimljiv dvomeč sa Strugom koji je obilovao golovima, a na kraju su "plavo-beli" slavili ukupnim rezultatom 6:3.

Za razliku od domaćina, gostima još nije počelo slovačko prvenstvo, tako da možda još nisu fizički najbolje pripremljeni, ali sigurno je da je atmosfera dobra u ekipi nakon vezanih pobeda nad Strugom (4:2, 2:1).

Večeras očekujemo dobru utakmicu, u pitanju su dve ujednačene ekipe i verujemo da je gg dobitan predlog.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!