"SIGURICA" ZA GOLOVE: Skandinavski derbi donosi susret dve ekipe na čijim utakmicama se mreže tresu kao lude

O. M.

25. 07. 2024. u 08:51

MOLDE od 19 časova dočekuje ekipu Silkeborga na svom stadionu "Aker". Utakmica se igra u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

СИГУРИЦА ЗА ГОЛОВЕ: Скандинавски дерби доноси сусрет две екипе на чијим утакмицама се мреже тресу као луде

Foto: Profimedia

Molde je prošlu sezonu završio na petom mestu u norveškoj Ekstraklasi, što je prvi put posle nekoliko godina da nije završio u prva dva. Loš rezultat u prvenstvu kompenzovali su osvajanjem nacionalnog kupa zahvaljujući čemu su ipak ostvaril iplasman u evropska takmičenja.

Imali su zapažen rezultat i u Evropi, pošto su stigli do osmine finala Lige konferencija. Trenutno su rteći u Elitseriji posle 15 odigranih kola nove sezone, osam zaostaju za liderom i braniocem naslova Bode/Glimtom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Molde je ove sezone "sigurna luka" za sve kladioce koji vole da igraju na golove. "Plavo-beli" su u 15 od 20 utakmica došli 3+. Za to je najzaslužniji napad ekipe, naročito kod kuće. Na stadionu "Aker" Molde je postigao dva ili više golova u devet od deset mečeva u svim takmičenjima. 

Poput moldea i Silkeborg je Evropu obezbedio osvajanjem domaćeg kupa. Danskom predstavniku ovo će biti tek drugi nastup u Evropi poslednjih više od dve decenije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Silkeborg je ove sezone odigrao samo jednu zvaničnu utakmicu, pobedivši Sonderjiske sa 1:0. Iako su postigli samo jedan gol, stvorili su brojne šanse, a mogli su i više. Takođe, u predsezonskim prijateljskim utakmicama Silkeborg je često igrao mečeve visokih rezultata, sa četiri od pet mečeva sa preko 2,5 gola, sa ukupno osam golova postignutih u tom periodu.

NAŠ TIP:1&2+ (kvota 1,80)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!