ZVEZDIN I PARTIZANOV DŽELAT JEDVA DOŠAO DO DRUGOG KOLA: Šerif na penale prošao Azere, sada dolazi mogo ozbiljniji proivnik iz Švedske

O. M.

25. 07. 2024. u 09:22

ELFSBORG gostuje Šerifu od 19 časova u Tiraspolju, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

ЗВЕЗДИН И ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ ЈЕДВА ДОШАО ДО ДРУГОГ КОЛА: Шериф на пенале прошао Азере, сада долази мого озбиљнији проивник из Шведске

FOTO: M. Vukadinović

Posle mnogo godina Šerif je ostao bez šampionske titule u Moldaviji pa će se ove godine takmičiti u nižem razredu evropskog kontinentalnog klupskog fudbala.

Šerif je na kontinentalnoj sceni imao nekoliko zapaženih izleta, a naročito se pamti sezona 2021/22 kada su Moldavci za dlaku propustili plasman u osminu finala Lige Evrope, prethodno pobedivši u grupnoj fazi Lige šampiona i jedan Real Madrid, a u kvalifikacijama i našeg šampiona Crvenu zvezdu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sezona zu moldaviji još nije počela, a Šerif je do sada odigrao dve takmičarske utakmice. U prvom kolu kvalifikacija suočiili su se sa Zirom iz Azerbejdžana, koju su eliminisali tek posle penala.

S druge strane, Elfsborg je trenutno na četvrtom mestu sa 25 osvojenih bodova iz 16 odigranih kola u švedskoj Alsvenskan ligi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tim je u odličnoj formi, trenutno u seriji od pet pobeda posle nedavnog trijumfa na svom terenu protiv Mjalbija od 3:1. U prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope su nadmoćno eliminisali Pafos sa Kipra ukupnim rezultatom 8:2.

Elfsbrog je na četiri utakmice u pomenutoj seriji od pet pobeda postigao po tri gola, a u petoj čak pet, što čini prosek od 3,4 gola po utakmici.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,67)

Ову и све друге анализе мечева и најновије вести везане за спорт и клађење можете прочитати и на нашој новој апликацији za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRENOS - SVEČANO OTVARANJE OLIMPIJSKIH IGARA: Pariz i svet ovako nešto ne pamte!