GRUPNA FAZA SANAK PUSTI ZA HRVATE: Osijekov četvrti napad na Ligu konferencija

O. M.

25. 07. 2024. u 09:47

U prvom meču drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu Osijek dočekuje Levadiju na "Opus Areni", u četvrtak od 20 časova.

ГРУПНА ФАЗА САНАК ПУСТИ ЗА ХРВАТЕ: Осијеков четврти напад на Лигу конференција

FOTO: EPA

Pobednik ovog meča u narednom kolu kvalifikacija igra protiv Zire ili Dunajske Strede koja je prošle nedelje u prijateljskom meču savladala Osiječane sa 3:2. 

Osijek je nastupao u svim izdanjima Lige konferencija do sada, ali nijednom nije prošao u grupnu fazu ovog ili nekog drugog UEFA klupskog takmičenja. Ipak, uspeo je da prođe ovu rundu kvalifikacija u sve tri prethodne sezone i favorit je da to ponovi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Belo-plavi" su se u ovu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija plasirali direktno, zahvaljujući četvrtom mestu u prvenstvu Hrvatske prošle sezone. Četiri od poslednjih pet kvalifikacionih utakmica Osijeka u Ligi konferencija donele su golove sa obe strane i rezultirale su sa tri ili više pogodaka.

Slično tome, u trinaest od 15 Levadijinih kvalifikacionih utakmica u UEFA klupskim takmičenjima, bilo je golova sa obe strane. Levadija je neporažena u poslednjih 14 takmičarskih mečeva, od kojih je 10 završeno pobedom. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Iako je Levadija pobedila osam utakmica zaredom, sada je u poslednje dve remizirala, bez golova u oba navrata.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,52)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?