"PLEMIĆI" SE NADAJU REPRIZI PROŠLE SEZONE: Slovenci su blagi autsajderi u Mostaru

O. M.

25. 07. 2024. u 10:38

ZRINjSKI će u četvrtak na stadionu pod Bijelim brijegom ugostiti Bravo u Ligi konferencija UEFA. Domaćini treći put učestvuju u ovom takmičenju, dok gosti prvi put.

ПЛЕМИЋИ СЕ НАДАЈУ РЕПРИЗИ ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Словенци су благи аутсајдери у Мостару

Profimedia

Mostarski Zrinjski je plasman u drugo kolo kvalifikacija osigurao zahvaljujući drugom mestu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za sezonu 2023/24.

Domaćini su redovno učestvovali u evropskim takmičenjima od sezone 2013/14. Prošle sezone su stigli do grupne faze Lige konferencija, ali su završili na poslednjem mestu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zrinjski je neporažen u posljednjih 18 utakmica u svim takmičenjima, sa 16 pobeda i dva remija. "Plemići" su u predsezoni odigrali samo dve prijateljske utakmice, savladavši Zorju sa 2:1 i remizirajući protiv Slavena iz Koprivnice 2:2.

Bravo je počeo takmičenje od prve runde kvalifikacija nakon što je završio na četvrtom mestu u slovenačkoj Prvoj ligi za sezonu 2023/24.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Izgubili su sa 1:0 kod kuće od velškog Konahsa, ali su pobedom od 2:0 u revanšu uspeli da prođu dalje. 

Ovo je prilično izjednačen par, ali malu prednost dajemo Zrinjskom, zbog trenutne forme, domćeg terena i većeg međunarodnog iskustva.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,51)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!