ŠTA SE DESILO SA IRSKIM VELIKANOM? Za pet godina od aposlutne dominacije do borbe za opstanak

O. M.

26. 07. 2024. u 10:40

DERBI začelja igra se u Irskoj gde pretposlednji Dandalk gostuje Bohemijans koji ima četri boda više i dve utakmcie manje, ali je u očajnoj formi i ovaj meč mogao bi da vrati goste u igru.

ШТА СЕ ДЕСИЛО СА ИРСКИМ ВЕЛИКАНОМ? За пет година од апослутне доминације до борбе за опстанак

Profimedia

Bohemijans je nedavnom pobedom u Kupu nad favorizovanim Šamrokom prekinuo niz od šest utakmica bez trijumfa, ali lošoj seriji u prvenstvu kao da se kraj ne nazire.

Vezali su tri poraza i tri neodlučene utakmice, a u poslednjih deset kola imaju samo jednu pobedu i sa sedam bodova u tom razdoblju su drugi najlošiji tim, iza Drogede koja je ionako čini se digla ruke od borbe za opstanak.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Glavni problem Bohemijansa je efikasnost. Oni postižu u proseku samo gol po utakmici. Ne računajući pobedu od 2:1 u prijateljskoj utakmici protiv TNS-a prošlog meseca, nisu postigli viš od jednog gola na poslednjih sedam zvaničnih utakmica.

Šta se desilo Dandalku u poslednjih pet-šest godina nikome u Irskoj nije jasno. Klub koji je osvojio pet šampionskih titula od 2014. do 2019. godine, uz jedno drugo mesto, od tada je uzeo samo jedan Kup.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Istina, bili su blizu vrha, uz samo jednu sezonu u kojoj su propustili evro-kupove, ali ove godine su pali u borbu za opstanak i samo ih očajne igre Drogede drže iznad poslednje pozicije koja direktno vodi u niži rang.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALARM U PARIZU! Nadal odustaje od Olimpijskih igara? Oglasio se Špančev trener