ZVEZDA DOČEKUJE REDOVNU MUŠTERIJU: "Crveno-beli" jure 14. uzastopnu pobedu protiv večerašnjeg rivala

V.M.

27. 07. 2024. u 07:30

ŠAMPION Srbije će u drugom kolu Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Mladost iz Lučana (20.00).

ЗВЕЗДА ДОЧЕКУЈЕ РЕДОВНУ МУШТЕРИЈУ: Црвено-бели јуре 14. узастопну победу против вечерашњег ривала

FOTO: M. VUkadinović

Sedam dugih godina traje vladavina Crvene zvezde srpskim fubdalom, za to vreme retko ko je uspevao da joj uopšte i zapreti, a kako ona izgleda na startu nove sezone, odnosno koliko loše Partizan izgleda da će to biti slučaj i ove godine.

Branilac je potpisao veliki broj novih, kvalitetnih igrača tokom leta i Crvenu zvezdu su redom pojačali Luka Ilić, Nemanja Stojić, Jong Vu Seul, Bruno Duarte, Puma i Dalcio, a klub je otkupio i Nasera Đigu od Basela, koji je prošle sezone igrao za "crveno-bele" kao posuđen igrač.

Naravno bilo je i odlazaka, najzvučnija imena koja su napustila Ljutice Bogdana su Dragović i Bukari, a od kluba se defintivno oprostio i dugodoišnji kapiten Milan Borjan koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Slovanu.

Vladan Milojević je očigledno pažljivo formirao novi tim i na pripremama se videlo da su to tačno igrači kakve je želeo da dovede i može se reći da napravio ekipu po svojoj meri.

"Crveno-beli" su prvi deo priprema proveli na Zlatiboru, a zatim su se zaputili u Rusiju gde su drugu godinu zaredom osvojili prijateljski turnir koji redovno organizuje Zenit. 

Ukupno su odigrali četiri pripremne utakmice i na njima su upisali tri pobede, protiv Mladosti iz Lučana, Sočija i Zenita, dok su jedini poraz pretrpeli od Taljares Kordobe.

Posle toga usledilo je otvaranje Superlige Srbije, kako tradicija nalaže šampion je dočekao novajliju, Jedinstvo iz Uba i poprilično dominantno ga je savladao na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 4:0.

Dva puta se u listu strelaca upisao Šerif Endiaje, dok su pored njega mrežu tresli iskusni Katai i dva miliona evra plaćeni Brunu Duarte koji se na najbolji mogući način predstavio domaćoj publici.

Novi rival "crveno-belima" biće Mladost iz Lučana koja večeras gostuje u prestonici. Ona je takođe igrala sa novajlijom u prvom kolu, ekipom OFK Beograda, ali je za razliku od Crvene zvezede doživela poraz (1:2).

Mladost je povela na tom meču i čuvala je tu prednost sve do same završnice meča kada joj je "pala koncentracija" i primila je dva brza gola kojima su "romantičari" preokrenuli susret i odneli tri boda iz Lučana.

Izabranici Dejana Maksimovića nisu dobro igrali na tom meču i večeras moraju znatno bolje da nastupe ako misle da imaju ikakve šanse u prestonici.

Vredi napomenuti da je Zvezda savladala Mladost na pripremama rezultatom 1:0 što joj je bio 13. vezani trijumf nad ekipom iz Lučana i verujemo da će bez većih problema doći i do četrnaestog.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,40)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone