GOLOVI SU REDOVNA POJAVA KADA IGRAJU OVI TIMOVI: Na njihova tri međusobna duela prošle sezone je viđeno čak 17 pogodaka!

V.M.

28. 07. 2024. u 07:20

FUDBALERI Antverpena će svoju avanturu u Župiler pro ligi započeti na gostovanju Šarlroji (18.30).

ГОЛОВИ СУ РЕДОВНА ПОЈАВА КАДА ИГРАЈУ ОВИ ТИМОВИ: На њихова три међусобна дуела прошле сезоне је виђено чак 17 погодака!

Foto Profimedia

Nakon što je pre dve sezone osvojio titulu, Anterpen je prošle godine imao dosta slabiju kampanju, zauzeo je razočaravajuće šesto mesto i zbog toga neće igrati u Evropi što je veliki korak unazad za klub.

Uprava se odlučila da je vreme za neke promene, a najveća je ona na klupi koju je napustio Mark van Bomel kojeg će zameniti nekadašnji fudbaler "crvenih", Jonas de Ruk.

Što se tiče samog sastava ekipe, velika razlika u odnosu na prošlu sezonu je odlazak Džordža Ilenihene koji je u transferu teškom čak 17 miliona evra pojačao Monako. 

Njegov odlazak je napravio veliku rupu pošto je u pitanju najbolji centarfor ekipe, a direktna zamena za njega nije još dovedena što može biti veliki problem belgijskom stručnjaku.

Doduše, novac je utrošen na neke druge pozicije i najzvučnija pojačanja u letnjem prelaznom roku su Mandela Keita i Airton Kosta.

Sigurno je da će Antverpen dosta drugačije izgledati pod trenerskom palicom De Ruka i očekuje se da "crveni" budu znantno ofanzivniji nego što je to bio slučaj pod Van Bomelom.

Sa druge strane, Šarlroa je imala promenljivu kampanju prošle sezone, loše ju je započela i igrala je u plej-autu, ali tamo je pružala doste dobre partije, bila je neporažena na šest utakmica i osigurala je opstanak u eliti koje je redovan član punih 13 godina zaredom.

Domaćini su bili aktivni na "tranfser pijaci", ali su se opredelilili da ne troše novac već da "jure" igrače kojima je istekao ugovor, tako da novih šest pojačanja platili tačno nula evra.

Što se tiče odlazaka, klub su od bitnijih igrača napustili Erve Kofi i Džekson Čačua.

Na tri međusobna duela večerašnjih rivala prošle sezone viđen je ogroman broj golova, dva puta je slavio Antverpen (5:2, 4:1), dok je jedan trijum upisala i Šarleroa (3:2).

Fiks je teško gađati na ovom susretu, a ako pogledamo međusobne duele videćemo da je nova goleada najbolji tip.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,92)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ZAPANJIO SRPSKE OLIMPIJCE! U punoj ratnoj opremi stajao na obali Sene i pozdravljao Srbe - evo i zašto (VIDEO)