PARTIZANOV DŽELAT DOČEKUJE ŠAMPIONA: Midtjiland razočarao na startu sezone, ali se "iskupio" u Ligi šampiona

O. M.

27. 07. 2024. u 12:20

NORDŠALEND će ugostiti ekipu Mitjilanda u drugom kolu danske Superlige na "Rajt tu drim parku".

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ ДОЧЕКУЈЕ ШАМПИОНА: Мидтјиланд разочарао на старту сезоне, али се искупио у Лиги шампиона

FOTO: Profimedia

Domaćin je poslednjih godina u vrhu danskog fudbala, a njihov kvalitet na sovjoij koži je prošle sezone osetio i naš Partizan u kvlaifikacijama za Ligu Evrope. Ipak, krajem sezone "tigrovi" su posustali i ostali bez evropskih kvlaifikacija.

Uoči novre sezone ostali su bez tri mlada igrača iz veznog reda. Ibrahim Osman otišao je u Brajton za 20 miliona evra, Mohamed Dijamonde u Rendžers za pet miliona, Laso Kulibali u Okser za dva miliona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Noršalend je pobedom otvorio novu sezonu, savladali su sa 3:0 Olborg. S druge strane, šampion Danske Midtjuland nije dobro počeo sezonu pošto je pošto je na svom terenu osvojio samo bod protiv Orusa, ali navijači su oprostili "medvedima" ovaj kiks jer je usledila visoka pobeda nad Santa Kolomom u Ligi šampiona.

Jedini gol za prvaka u remiju sa Orusom (1:1) postigao je poljski internacionalac Adam Buksa koji je ovog leta pojačao Midtjuland iz Lensa, tačnije Antalije u kojoj je bio na pozajmici iz Lensa. Buksa je bio najbolji igrač Poljske na Euru gde su "orli" inače razočarali.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)