ŠANGAJ JURI ŠESTU LIGAŠKU POBEDU U NIZU: Današnjeg rivala je u prvom delu sezone ubedljivo savladao

Novosti online

29. 07. 2024. u 08:58

FUDBALERI Šangaj Šenhue svoju poteru za gradskim rivalom i liderom kineskog prvenstva Portom nastavljaju na gostovanju Vuhan tri tauns (13.35).

ШАНГАЈ ЈУРИ ШЕСТУ ЛИГАШКУ ПОБЕДУ У НИЗУ: Данашњег ривала је у првом делу сезоне убедљиво савладао

Foto: Profimedia

Neverovatna bitka za titulu se vodi u kineskoj Superligi gde glavnu reč vode šangajski rivali Port i Šenhua. Oni dominiraju od prvog kola, ne znaju ni za jedan poraz, a u blagoj prednosti nalazi se Port koji je osvojio pet poena više, mada je i odigrao utakmicu više, tako da Šenhua danas ima priliku da vrati tu razliku na dva boda, koliko je i iznosila uoči početka 21. kola.

Velika je verovatnoća da će to i učiniti, jer se "šangajski cvet" nalazi u sjajnoj formi. Nanizao je pet uzastopnih pobeda, a na tim mečevima postigao je čak 18 golova.

Ako na to dodamo sjajnu odbranu koja ga krasi tokom čitave sezone (samo osam primljenih golova), jasno je zašto je veliki favorit protiv Tri taunsa koji je slavio samo jedanput na poslednjih pet ligaških utakmica.

Domaćin igra promenljivo tokom čitave sezone, nema nikakve konstantnosti u njegovim igrama i zbog toga se nalazi na sredini tabele posle 20 odigranih kola.

Pošto nema šanse da se bori za mesta u gornjem domu, fokus u poslednjoj trećini prvenstva biće mu na opstanku u ligi, a sa njim ne bi trebao da ima previše problema jer beži čak šest bodova Cangdžou koji je prvi tim ispod crte.

Šenhua je u prvom delu sezone savladala Vuhan tri tauns sa 4:1, a mi očekujemo novi rutinski trijumf "šangasjkog cveta".

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POBEĐUJE NADALA? IDEALAN KRAJ: Neverovatne reči španske teniske legende pred meč godine na Olimpijskim igrama