NOVAJLIJA IGRA ODLIČNO: Gosti su rutinski slavili na duelu ovih timova pre sedam dana

V.M.

29. 07. 2024. u 10:35

U okviru 16. kola švedskog prvenstva fudbaleri AIK-a će ugostiti GAIS (19.00).

НОВАЈЛИЈА ИГРА ОДЛИЧНО: Гости су рутински славили на дуелу ових тимова пре седам дана

Foto: Profimedia

AIK je "podbacio" ove sezone, ušao je sa velikim ambicijama u kampanju, "pucao" je na vrh tabele, ali za sada to ne uspeva da ostvari i ovaj meč dočekuje na razočaravajućem 11. mestu sa 20 poena na svom saldu.

Ni letnja pauza nije pomogla domaćinu jer je nakon nje na tri meča doživeo dva poraza, a jedan od njih upravo od GAIS-a koji ga je pre sedam dana savladao s rezultatom 2:0.

Zbog slabih nastupa smenjen je trener Hening Berg, a na njegovo mesto doveden je Mikjal Tomasen, nekadašnji šef struke Frederikstada.

Sa druge strane, GAIS igra odlično na svom povratku u eliti u kojoj nije igrao punih 12 godina. Jedan je od najvećih hitova švedskog prvenstva i zauzima više nego zadovoljavajuće sedmo mesto sa 25 sakupljenih bodova.

Pre pomenutog trijumfa nad AIK-om, imali su seriju slabih rezultata i sada se nadaju da će se tom pobedom započeti novu pobedničku seriju.

Dobra stvar kod gosta je odbrana, primili su 20 golova do sada i imaju jednu od najboljih defanziva u ligi, ali napad im je slabašan i to moraju popraviti kako bi se održali u gornjem domu tabele.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POBEĐUJE NADALA? IDEALAN KRAJ: Neverovatne reči španske teniske legende pred meč godine na Olimpijskim igrama