MITROVIĆ NE PRESTAJE DA TRESE MREŽE: Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije dominira i na pripremama svoje ekipe

Novosti online

29. 07. 2024. u 11:31

FUDBALERI Al Hilala nastavljaju pripreme za novu sezonu, a novi prijateljski meč odigraće sa debitantom u Seriji A (18.00).

МИТРОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ТРЕСЕ МРЕЖЕ: Најбољи стрелац у историји српске репрезентације доминира и на припремама своје екипе

FOTO: Profimedia

Al Hilal je prošlog leta napravio strahovit tim, uložio je mnogo novca, a i pored toga što je ostao bez Nejmara koji se povredio početkom kampanje, napravio je sjajne rezulate.

Osvojio je Profesional ligu, Superkup i Kup Saudijske Arabije, a jedino gde je "podbacio" bila je azijska Liga šampiona u kojoj ga je eliminisao potonji šampion Al Ain.

Sredinom sezone su vezali čak 34 pobede, oborivši svetski rekord za ostvarene uzastopne pobede, ali taj niz je okončao upravo Al Ain u polufinalu Lige šampiona.

Među najzaslužnijim za te uspehe "plavog talasa" bili su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

To se posebno odnosi na nekadašnjeg centarfora Partizana koji je bio najbolji pojedinac ekipe i na 43 odigrane utakmice postigao je čak 40 golova uz osam podeljenih asistencija.

Što se tiče Milinković Savića, on je odigrao 44 utakmice i na njima je tresao mrežu 12 puta uz čak 17 podeljenih asistencija, najviše od svih igrača u Al Hilalu.

Sigurno je da će četa Žorža Žezusa i ove sezone napasti sve trofeje, a pogotovo Ligu šampiona koja im je "izmakla" prošle godine. Iskusni stručnjak je okupio ekipu na pripremama, polako su počeli da "pale motore" za predstojeću kampanju i na tri odigrane prijateljske utakmice upisali su dve pobede uz poraz.

Bili su bolji od Nojštata (6:0) i El Arabija (2:0), dok su pre par dana doživeli neočekivan poraz od Mamelodija (1:2), a vredi napomenuti da je jedini meč za "plavi talas" na tom susretu postigao Aleksandar Mitrović koji i na pripremama ne prestaje da trese mreže.

Novi rival biće im povratnik u Seriju A, ekipa Koma, koja je preko leta napravila dosta dobar tim koji će sa klupe predvoditi Sesk Fabregas, a najzvučnija pojačanje su igrači poput Belotija i Varana.

Sportski direktor ekipe je Tijeri Anri, zanimljiv tim se pravi u Komu i može se očekivati od njih da se bore za sredinu tabele u Seriji A.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRENOS, ĐOKOVIĆ - NADAL: Neviđen spektakl na Olimpijskim igrama!