"CRVENI ĐAVOLI" SVE BLIŽI NOVOJ TITULI: Najtrofejniji klub na svetu juri 15. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima!

V.M.

29. 07. 2024. u 12:08

U zaostaloj utakmici 19. kola egipatske Premijer lige fudbaleri Al Ahlija će ugostiti Keramika Kleopatru (20.00)

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ СВЕ БЛИЖИ НОВОЈ ТИТУЛИ: Најтрофејнији клуб на свету јури 15. узастопну победу у свим такмичењима!

Foto: Profimedia

Borba za titulu u Premijer ligi ove sezone je izuzetno zanimljiva, a ponovo se u glavnoj ulozi nalazi Al Ahli koji je veoma blizu toga da se okiti novim naslovom prvaka Egipta.

"Crveni đavoli" su trenutno prvi na tabeli, izjednačeni po broju bodova sa Piramidsom, ali ono što je jako bitno je to da su odigrali čak tri meča manje, što je tradicionalna pojava u egipatskom fudbalu jer savez redovno dopušta Al Ahliju da odlaže mečeve u prvom delu sezone zbog obaveze u Afričkoj ligi šampiona koju su osvojili pobedom nad Esperansom u finalu. 

Domaćin se nalazi u strašnoj formi, vezao je čak 21 utakmicu bez poraza i na njima je upisao više nego impresinvih 19 pobeda, 14 uzastopnih uoči današnjeg meča. Ponovo su uhvatili zalet u najbitnijem delu sezone i deluje da niko ne može da ih zaustavi u svom pohodu na 44. titulu u bogatoj istoriji najtrofejnijeg kluba na svetu.

Za vreme te serije pobeda, dva puta su savladali Piramids, glavnog rivala za titulu i tim trijumfima su napravili veliki iskorak u odnosu na njih.

Danas će za rivala imati Keramika Kleopatru, ekipu koja dosta solidno u poslednje vreme i na pet utakmica uoči današnjeg susreta upisala je tri pobede uz poraz i remi.

Generalno gledano, gosti imaju prosečnu sezonu, bez mnogo turbulencija i zauzimaju solidno osmo mesto na tabeli sa 44 sakupljena boda.

Današnji rivali su se susreli dva puta od starta kampanje, a Al Ahli je bio bolji i u prvenstvu i u Superkupu (2:1, 1:0).

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POBEĐUJE NADALA? IDEALAN KRAJ: Neverovatne reči španske teniske legende pred meč godine na Olimpijskim igrama