PITANJE POBEDNIKA JE VEĆ REŠENO: "Zeleni" dočekuju revanš sa čak pet golova prednosti

V.M.

30. 07. 2024. u 08:10

FERENCVAROŠ sa zalihom od pet golova dolazi na gostovanje TNS-u u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (20.00).

ПИТАЊЕ ПОБЕДНИКА ЈЕ ВЕЋ РЕШЕНО: Зелени дочекују реванш са чак пет голова предности

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Kao što se i očekivalo kada je žreb odredio da se sastanu ove ekipe, Ferencvaroš je pokazao klasu i samo ga rasulo epskih razmera može sprečiti da se nađe u trećoj fazi kvalifikacija najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

Pre sedam dana u Mađarskoj viđeno je dominantno izdanje ondašnjeg šampiona, sve je bilo jasno nakon 45. minuta kada su "zeleni" vodili s rezultatom 3:0, a do kraja meča su samo "podebljali" tu prednost postigavši još dva gola za konačnih 5:0.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Gotovo čitav tim Ferencvaroša je odigrao odlično, ali posebno treba pohvaliti napadača Adamu Traorea koji je čak tri puta pronašao put do mreže TNS-a.

Ono što vredi napomenuti je to da je taj meč bio prvi takmičarski ove sezone za izabranike Paskala Jansena koji je odradio odlične pripreme sa svojim pulenima (bez poraza na pet utakmica) i već sada je evidentno da će pod holandskim stručnjakom igrati znatno ofanzivniji fudbal nego što je to bio slučaj kada ih je sa klupe predvodio Dejan Stanković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sa druge strane, TNS je svoju avanturu u kvalifikacijama započeo od prvog kola, tamo je bio bolji od crnogorskog Dečića s ukupnim rezultatom 4:1 (3:0, 1:1).

Ipak, danas će im biti potrebno pravo čudo da bi se plasirali u treće kolo, a po prikazanom u Mađarskoj, šanse da se ono dogodi su gotovo ravne nuli.

S obzirom na to da domaćin mora da napadne od prvog minuta, kao i to da gosti pod novim trenerom igraju dosta ofanzivnije, verujemo da će večeras u Velsu biti golova i predlažemo da će u prvom poluvremenu biti postignut bar jedan gol, kao i to da će se mreža tresti bar tri puta na večerašnjem susretu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,68)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!