LAK ZADATAK ZA "VUKOVE": Danski šampion je na prvom susretu pokazao da je daleko kvalitetniji tim od svog rivala

V.M.

31. 07. 2024. u 07:45

U revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Mitjilanda će pred svojim navijačima na "MCH areni" braniti tri gola prednosti protiv Santa Kolome (19.15).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ВУКОВЕ: Дански шампион је на првом сусрету показао да је далеко квалитетнији тим од свог ривала

Foto: Profimedia

Mitlijand je na prvom susretu pokazao da je daleko kvalitetniji rival, kontrolisao je igru tokom čitavog susreta, stvarao je šanse i na kraju je zasluženo slavio rezultatom 3:0, tako da je gotovo sigurno obezbedio plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Domaćini na plasman u najjače evropsko takmičenje čekaju od 2021. godine, a bolji iz ovog dvomeča će u trećem kolu igrati sa Ferencvarošem sa kojim "vukovi" mogu da se nose i može se reći da imaju izuzetno lepu priliku da doguraju bar do plej-of faze kvalifikacija.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pored obaveza u Evropi, Mitjiland je odigrao par utakmica i u domaćem prvenstvu, međutim, na njima nije briljirao i otvorio je Superligu uzastopnim remijima sa Orhusom (1:1), odnosno Nordšelandom (2:2).

Sa druge strane, Santa Koloma je prošle sezone po prvi put u svojoj istoriji postala prvak Andore, tako da joj je ovo debi u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Jasno je da gosti nemaju kvalitet da se nose sa Mitjilandom, ali vredi napomenuti to da su oni kvalifikacije započeli od prvog kola u kojem su bili bolji od predstavnika lažne države Kosovo Balkanija, kojeg su posle velikog preokreta u revanšu pobedili boljim izvođenjem jedanesteraca, usput ispisavši istoriju kluba jer im je to bio prvi trijumf u nekom evropskom dvomeču.

Što se tiče izostanaka, ni jedni ni drugi nemaju problema sa povredama i oba trenera će na raspolaganju imati najbolje igrače.

Jasno je da je Mitjiland bolji tim od Santa Kolome, to smo videli na prvom susretu, a očekujemo da će to "vukovi" ponovo pokazati i ostvariti novi rutinski trijumf nad šampionom Andore.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&4+ (kvota 1,50)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića