DRAMA U GRUPI B! Do poslednjeg minuta neće se znati ispadaju li svetski prvaci sa Olimpijskih igara

O. M.

30. 07. 2024. u 13:07

DRAMATIČNO poslednje kolo u grupi B na olimpijskom fudbalskom turniru doneće odgovor na pitanje ko će u četvrtfinale.

ДРАМА У ГРУПИ Б! До последњег минута неће се знати испадају ли светски прваци са Олимпијских игара

Foto: Profimedia

Sve četiri ekipe, Argentina, Ukrajina, Maroko i Irak imaju po tri boda i realne šanse da prođu dalje. Aktuelni svetski prvak i dvostruki olimpijski šampion Argentina, prva je zbog najbolje gol-razlike. "Gaučosi" su, iako su u 16. minutu nadoknade izjednačili golom koji je posle utakmice poništen, u prvom kolu izgubili od Maroka koji je narednom kolu poražen od Ukrajine golom u osmom minutu nadoknade koji nije poništen.

Danas protiv Iraka, Maroko ima priliku da ode u četvrtfinale i prvi put prođe grupu, tačnije da to urade prvi put otkad na OI igraju mlade reprezentacije, jer im je uspelo jednom, davne 1972. godine u Minhenu kada su igrale A reprezentacije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Inače, Maroko je prvak Afrike do 23 godine, a ta šampionska ekipe iz prošle godine ovde je pojačana trojicom starijih igrača koji su učestvovali u plasmanu "lavova sa Atlasa" u polufinale Mundijala u Kataru 2022. godine (Munir Mohamedi, Ašraf Hakimi i Sfijan Amrabat).

S druge strane, "lavovi iz Vavilona" su u svoja samo četiri nastupa na Igrama uspeli čak jednom da stignu do polufinala. Bilo je to 2004. godine u Atini kada su završili kao četvrti. Tada su u grupnoj fazi igrali protiv Maroka i pobedili sa 2:1.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Inače, nisu učestvovali u Tokiju, a u Riju pre osam godina su ispali iako su bili neporaženi u grupi sa Brazilom, Danskom i JAR.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,57) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!